返回列表 回復 發帖
原帖由 maui 於 2008-1-15 12:14 PM 發表

i want follow...
好呀。。不过,餐饭钱。。。你就。。
原帖由 maui 於 2008-1-15 12:17 發表

long time din c u jor go where潛水..?????
潜水潜到溺死了。。现在以幽灵的身份在和你聊天。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:06 PM 發表

做的鸡精的阿妹。。。你讲。。。。
你讲梗边个
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:18 發表

好呀。。不过,餐饭钱。。。你就。。
ok ker...so where 2 having lunch ar..

回復 #1817 Darkn3t 的帖子

姐姐係幽灵黎
原帖由 jeo 於 2008-1-15 12:27 發表
姐姐係幽灵黎
怕未?
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:21 發表

幽灵的身份..聊天

原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:30 PM 發表

怕未?
晤惊..我仲有刀仔
原帖由 maui 於 2008-1-15 12:31 發表

幽灵的身份..和我聊天
在kl呆了1个多月。。昨天才回家。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:34 發表

在kl呆了1个多月。。昨天才回家。。
i tought u are Kl ..so where u kampung wor
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:21 PM 發表

哦。。真唔真啊。。你咪吹得就吹喎。。我。。我不惊架。。
原帖由 jeo 於 2008-1-15 12:25 PM 發表

你讲梗边个
哦。。边个回我。。咪就讲边个囖。。。
原帖由 maui 於 2008-1-15 12:41 發表

i tought u are Kl 人 ..so where u kampung wor  
my kampung is.. Venus..
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:41 發表

哦。。真唔真啊。。你咪吹得就吹喎。。我。。我不惊架。。
看我的样子不像幽灵吗?
原帖由 maui 於 2008-1-15 12:27 PM 發表

ok ker...so where 2 having lunch ar..
哦。。咁就多谢先啦。。。有机会真系要找你吃饭囖。。。