返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:45 PM 發表

看我的样子不像幽灵吗?
。。。。。讲真啦。。真系不像咯。。

系真的话。。我真的不会怕咯。。重会好开心喎。。。哈。。哈
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:48 發表

。。。。。讲真啦。。真系不像咯。。

系真的话。。我真的不会怕咯。。重会好开心喎。。。哈。。哈
撞鬼都那么开心。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 12:53 PM 發表

撞鬼都那么开心。。
哈。。哈。。咁靓的鬼。。噢。。我为你而亡。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:46 發表

哦。。咁就多谢先啦。。。有机会真系要找你吃饭囖。。。
wating u ker la..
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 12:56 發表

哈。。哈。。咁靓的鬼。。噢。。我为你而亡。。。
我不想杀人。。也不想间接还死人。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 maui 於 2008-1-15 01:12 PM 發表

wating u ker la..
哈。。哈。。系家啦。。你就等下喇。。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 01:20 PM 發表

我不想杀人。。也不想间接还死人。。
哈。。哈。。乜你咁讲啊。。。我愿意为你。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 01:27 PM 發表

哈。。哈。。乜你咁讲啊。。。我愿意为你。。。
wk,泡女呀!俾个你。
大家好吗?
我又来搞搞阵~~~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 02:03 PM 發表
我又来搞搞阵~~~:onion05:
鸡哥,你想点搞。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-1-15 02:08 PM 發表

鸡哥,你想点搞216239。216241216240216238
泰山,你out 啦~ 看下我D
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 02:15 PM 發表

泰山,你out 啦~ 看下我D htt ...
我都不惊,我叫差佬就得箩!
甘你就慢慢坐。
大家好吗?

回復 #1842 jacky760425 的帖子

多D来密D手. 你已经没机会拖马啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 02:26 PM 發表
多D来密D手. 你已经没机会拖马啦~~
嗨!所以话你,2008年喇!
一手手电话999就0k喇!
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-1-15 02:39 PM 發表

嗨!所以话你,2008年喇!
一手手电话999就0k喇!216267
嘿嘿, 999 TVBNOW 不通用~~
~~任逍遥~~