返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-3 11:44 PM 發表

哗。。边个撑你就好人。。。

姐姐。。你。。你好假啊。。。
彼此,彼此甘喇~!:014:
原帖由 vwwo 於 2008-1-4 02:17 AM 發表

彼此,彼此甘喇~!:014:
靓姐,你灌水!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-4 03:01 AM 發表

靓姐,你灌水!!:024:
一共有6粒字既哦,甘都叫灌水??
原帖由 rickyeva 於 2008-1-3 02:58 PM 發表

好耐冇見,你條氣順番未呀!上次比雞精鬧走左!  207770
傻啦...!!我不是这么小气的人。
原帖由 posman 於 2008-1-3 04:21 PM 發表

有没像我甘犀利先,见人就辣啊!!

如果没就快D去放火啦~~
你又想我成为头号公敌??
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 09:06 AM 發表
                                                                                                                                                你又想我成为头号公敌??
鬼叫你咁靚仔咩! 仲要叫做根本英俊。。。

你一出現就搞到我地咁鬼樣衰!:019: :019: :019:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 12:24 PM 發表

你一出現就搞到我地咁鬼樣衰!:019: :019: :019:
又系喎。你甘靓仔。。我地好自卑架。。。:019:
Hello ! ! !   廢柴老大,你好!
原帖由 vwwo 於 2008-1-4 05:59 AM 發表

一共有6粒字既哦,甘都叫灌水??
靓姐,你"老"眼紛花啊~~你post 完又post还讲没灌水
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 12:24 PM 發表

各花有各眼, 我地够英米得咯~~同他比是输少少啦~~
~~任逍遥~~

靓仔都有罪!?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-4 01:11 PM 發表

又系喎。你甘靓仔。。我地好自卑架。。。:019:
你帮谁的啊?                                                                                                                                                                    难道你都羡慕我靓仔
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 02:13 PM 發表
                                                                                                                       你帮谁的啊?                                                               ...
知道你靓仔啦~~不洗晒命~~
~~任逍遥~~
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 02:10 PM 發表
   靓仔都有罪!?
咁又吾係!

係我阿媽生得我吾夠靚仔嘖!

比起你,我就差小小咁啦!!!
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 02:15 PM 發表

咁又吾係!

係我阿媽生得我吾夠靚仔嘖!

比起你,我就差小小咁啦!!!
洗唔洗甘谦啊!