返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-15 15:30 發表

你都几留意我波~~  想不想做我第三个老婆啊~~
不用了。。谢谢。。我是les的。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 leo_04236 於 2008-1-15 15:33 發表

hi靓女....
哪里人??
hi.猫仔。。我是金星人。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 03:53 PM 發表

哦,甘晒料啊~ ~ 多D同我吹水,等我慢慢开导搞番直你~~
~~任逍遥~~
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 03:53 PM 發表

噢。。好特别的女鬼啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-1-15 03:57 PM 發表

哦,甘晒料啊~ ~ 多D同我吹水,等我慢慢开导搞番直你~~
同我吹好过同你吹啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 04:03 PM 發表

同我吹好过同你吹啦。。
点解同你吹会比较好啊~~你已经不问世事.~
~~任逍遥~~
原帖由 leo_04236 於 2008-1-15 03:27 PM 發表
那只我的朋友来...
猫仔射他....
哈。。哈。。打爆泰山。。猫仔好野。。
原帖由 posman 於 2008-1-15 04:05 PM 發表

点解同你吹会比较好啊~~你已经不问世事.~
是啊。。我不问世事喇。 。我只是关心他一个人的事。。
les的女鬼. ....
so who wan 吹水 with me ya..:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 04:07 PM 發表

哦,甘靓姐呢~~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 04:09 PM 發表

哦,甘靓姐呢~~~
哦。。姐姐都一样会支持我架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 16:07 發表

HELLO...she not 人....she is精灵...!!!!
原帖由 maui 於 2008-1-15 04:16 PM 發表

HELLO...she not 人....she is精灵...!!!!
哦。。爱情是伟大的。。爱情是可以为他犧性。。。

我不介意。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 16:23 發表

哦。。爱情是伟大的。。爱情是可以为他犧性。。。

我不介意。。。。
i help u....  wan or not..???
原帖由 maui 於 2008-1-15 04:44 PM 發表

i help u....  wan or not..???
哗。。你。。你。。想做咩呀。。拿住把架生想点啊。。