返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 05:42 PM 發表
:019: :019: 好冷。 ...
你咩事啊。。你咪吓我啊。。 系唔系病左啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #1891 wk.hoo 的帖子

Mr.hoo i'm going bck lo..
c u 2moro ..enjoy ya.!!!!
原帖由 maui 於 2008-1-15 06:06 PM 發表
Mr.hoo i'm going bck lo..
c u 2moro ..enjoy ya.!!!!
你都走理。。噢。。咁就人同我吹水咯。。

回復 #1893 wk.hoo 的帖子

wht time u finished ur work ar..???
sorry ya cant chat with u jor.cos after 7pm LDP will very very jam kar..!!!!
原帖由 maui 於 2008-1-15 06:10 PM 發表
wht time u finished ur work ar..???
sorry ya cant chat with u jor.cos after 7pm LDP will very very jam kar..!!!!
哈。。哈。。我早就返到屋企左啦。。

幽灵世界太冷了。。病坏了。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:24 PM 發表
你好!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2008-1-15 20:33 發表

你好!
你好。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:34 PM 發表

你好。。
你叫我啊`~~
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:24 PM 發表
噢。。咁就去看医生啦。。有病就要快医好啊。。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:34 PM 發表

你好。。
吃饱了吗?
你那里人啊?

按此加入爱与诚王国            

你好。。
你好我就好。。你不好我就。。。:019:
原帖由 nesta0013 於 2008-1-15 20:36 發表

吃饱了吗?
你那里人啊?
吃到不饱也不饿。。刚刚好。。
金星人。。

你好。。
靓女,你都好得闲喔!!现在还看到你~~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 20:36 發表

噢。。咁就去看医生啦。。有病就要快医好啊。。。
没办法。。还不习惯地球的天气。。。