返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:38 PM 發表

吃到不饱也不饿。。刚刚好。。
金星人。。
哈哈。。那我火星人
venus and mars..:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:39 PM 發表

没办法。。还不习惯地球的天气。。。
唔。。有D咁的事。。有咩事你就找我啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我是火爆行星~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 08:41 PM 發表
我是火爆行星~~
火爆行星???你系唔系啊。。咪吹得就吹喎。。:onion31:
posman   wkhoo

你们好!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 08:42 PM 發表

火爆行星???你系唔系啊。。咪吹得就吹喎。。:onion31:
你没眼看啊~~写到明给你看啦~~:024:  火爆行星~火爆王子~~~:024: :024:
~~任逍遥~~
原帖由 nesta0013 於 2008-1-15 08:43 PM 發表
posman   wkhoo

你们好!
哈。。哈。。你好啊。。很少见你出来蒲头喎。。
大家好
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #1910 nesta0013 的帖子

hihi,好少见到你出来吹水波~是不是给个靓女引到出来
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-15 08:44 PM 發表

你没眼看啊~~写到明给你看啦~~:024:  火爆行星~火爆王子~~~:024: :024:
系喇。。系喇。。看到啦。。咪咁燥啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 20:41 發表

唔。。有D咁的事。。有咩事你就找我啦。。
找你不就等于送羊入虎口。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:46 PM 發表

so smart~有见地!!不好信他~~
~~任逍遥~~
原帖由 kingworld 於 2008-1-15 08:46 PM 發表
大家好
哈。。哈。。你都蒲头喎。。是不是今日股市没开才出来啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 08:45 PM 發表

哈。。哈。。你好啊。。很少见你出来蒲头喎。。
哈哈。。大家蒲头的时间不一样

按此加入爱与诚王国            
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 08:46 PM 發表

噢。。我不是D咁的人。。