返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 09:00 PM 發表

哈。。哈。。你不是想做左好耐的嘛。。
哎呀!我又爆响口添~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 20:59 發表

哦。。。你想吃野啊。。
不是我要吃。。非洲难民多。。请他们吃。。好不好吃对他们来说无所谓的吧。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 09:02 PM 發表

在kl泡了一个多月了。。昨天才回家。。
哦。。你系边度人啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 nesta0013 於 2008-1-15 08:59 PM 發表

没事就好!:onion05:
傻啦!!我地就好像大家庭甘边会不爽喔!!!  最多咩争下女~~
~~任逍遥~~
这里很多KL人??

按此加入爱与诚王国            
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 09:04 PM 發表

不是我要吃。。非洲难民多。。请他们吃。。好不好吃对他们来说无所谓的吧。。
哦。。太有爱心啦。。真系我心中的女神啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 21:04 發表

哦。。你系边度人啊。。
都说是金星人了。。没听我说话。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 09:02 PM 發表

在kl泡了一个多月了。。昨天才回家。。
你系学生定做工左?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 09:06 PM 發表

甘你还不学下人,还不快D分晒D身家给我
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-15 21:06 發表

。。。。
原帖由 nesta0013 於 2008-1-15 09:05 PM 發表
这里很多KL人??
哈。。哈。。我不系kl人喎。。我系s,gor人。。
原帖由 posman 於 2008-1-15 09:07 PM 發表

甘你还不学下人,还不快D分晒D身家给我
你啊大d身家仲少过你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 09:08 PM 發表

。。。。
是不是觉得他好假呢~~
~~任逍遥~~
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-15 09:07 PM 發表

都说是金星人了。。没听我说话。
哈。。哈。。看到你就乜野的忘记晒咯。。
原帖由 kingworld 於 2008-1-15 21:07 發表

你系学生定做工左?
几个月前刚毕业。。现在每天在摇脚。。量马路。。