返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-16 12:58 AM 發表

我都是,依排场场输到直~~
帳號信息
» 積分: 3815
» 威望: 0 位
» TVB: 34830 元
» 存款: 12678328 元
» 寵物轉帳幣: 0 元
» 功勳: 3815 點
» 您贏了 161 場
» 您輸了 205 場
» 共輸了現金$6825500
» 排名第 448 位
你够我惨
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 posman 於 2008-1-16 12:58 AM 發表

我都是,依排场场输到直~~
malu, dont let guy know( 1 of loser)
原帖由 kingworld 於 2008-1-16 01:03 AM 發表

帳號信息» 積分: 3815
» 您贏了 161 場
» 您輸了 205 場
» 排名第 448 位你够我惨 ...
  嘩!!! 好难翻身喔~~
~~任逍遥~~
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-16 01:03 AM 發表

malu, dont let guy know( 1 of loser)
洗不洗甘踩人喔~~人家不会买~~:onion03: :onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-16 01:03 AM 發表

第 1 名FinalFantastic5800000
» 第 2 名delhi883590000
» 第 3 名fcuk93943166000
» 第 4 名megaMwinner2840000
» 第 5 名jey2562000
» 第 6 名andy_theoh2486000
不怪得这样串啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-1-16 01:12 AM 發表

第 1 名FinalFantastic5800000 » 第 2 名delhi883590000 » 第 3 名fcuk93943166000 » 第 4 名megaMwinner2840000 » 第 5 名jey2562000 » 第 6 名andy_theoh2486000不怪得这样串啦 ...
哈哈,好彩颠狗赢他前一位!!!有番D面~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-16 12:24 AM 發表

阿大,我又要~~
哈。。哈。。你给我喇。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-16 12:30 AM 發表
  newbird come to see see
哦。。稀客喎。。哥仔你好少在度蒲的喎。。:014:
原帖由 posman 於 2008-1-16 12:57 AM 發表

y???? 她们身份不同地位,所以做得废柴VIP

你???有D难喔~~?:019:
吓。几时有vip架。。点解我家阵才知啊???:019:
原帖由 posman 於 2008-1-16 01:15 AM 發表

哈哈,好彩颠狗赢他前一位!!!有番D面~~:019:
哈。。哈。。颠狗系有D料喎。。
原帖由 kingworld 於 2008-1-16 01:03 AM 發表

帳號信息» 積分: 3815
» 您贏了 161 場
» 您輸了 205 場
» 排名第 448 位你够我惨 ...
哈。。哈。。你钟惨过我喎。。
赌海无涯,回头是岸!!
原帖由 yaya1818 於 2008-1-16 04:50 PM 發表
賭海無涯,回頭是岸!!
冇錯!再吾怏 D 游上岸。

遲早就會好似我咁 ,「入土為安」.      :019:      :019:      :019:

阿彌陀佛 !善哉!善哉!            
原帖由 rickyeva 於 2008-1-16 05:28 PM 發表

冇錯!再吾怏 D 游上岸。

遲早就會好似我咁 ,「入土為安」.      :019:      :019:      :019:

阿彌陀佛 !善哉!善哉!              
入土为安??!!你现在是人是鬼??
原帖由 yaya1818 於 2008-1-16 05:30 PM 發表
                        入土为安??!!你现在是人是鬼??
排緊隊,好快就可以投胎做番人 !              

.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件