返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:17 PM 發表

靓女真系甘重要吗??
唔係重要.. 係非常重要.. :onion14:
原帖由 天使_琪 於 2007-9-25 10:19 PM 發表

最近在考试啊。。明天最后一科了。。
然后就可以来和你们吹水了咯,呵呵
开心开心,终于要考完了^^
“干爸爹”
开心就是人生最好的幸福
886。。。。各位我走了
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 10:22 PM 發表

唔係重要.. 係非常重要.. :onion14:
甘系唔系无女会死先???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 10:24 PM 發表
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 10:24 PM 發表
甘快。。。。。。。。。。。。
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:25 PM 發表

甘系唔系无女会死先???
甘又唔會死.. 只是冇曬人生樂趣.. 想死..

回復 #2154 terenceng 的帖子

good~! 你带路。我不是好识kepong路。就只会去carfor而已。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #2160 ed_teck 的帖子

谢谢你^^
我会的。。。呵呵

我等下又要飘走了咯
  去kepong 做麼?
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:17 PM 發表

其实我在LOW YAT做!!:019:
电脑?????????????????????????
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 10:27 PM 發表
  去kepong 做麼?
食野。。。 哈哈哈。
原帖由 天使_琪 於 2007-9-25 10:27 PM 發表
谢谢你^^
我会的。。。呵呵

我等下又要飘走了咯
常娥...

回復 #2169 天使_琪 的帖子

明天考试?加油罗~~~

回復 #2173 ed_teck 的帖子

撞衫~!!!!!!!!!!!! :019: