返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-26 10:47 PM 發表
进来行行~:onion05: 大家好
加啡猫,好耐无见!
原帖由 vwwo 於 2007-9-26 10:50 PM 發表

加啡猫,好耐无见!
系啊!你好吗?买甘少我的股啊?4500
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-26 10:53 PM 發表

系啊!你好吗?买甘少我的股啊?4500
万能兄呀~~今晚有没有人中呀???
原帖由 canz85 於 2007-9-26 10:58 PM 發表

万能兄呀~~今晚有没有人中呀???
多谢你的帮忙!!:onion14:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 canz85 於 2007-9-26 10:34 PM 發表

ed兄,rava兄好呀~~大好呀!!!
哈哈哈。。。输给bookie的钱够买一部是对的。。
以前我输得比他还残,差点要去BAHAU避风头~~~
好彩,有贵人,才有今天的反客为主~~
所以,RAVA兄没赌是对的。。我们输了怎样,最后 ...
不要來馬口避.. 會想lcw 兄一樣的, 睡街邊會上印度報..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-26 11:01 PM 發表

不要來馬口避.. 會想lcw 兄一樣的, 睡街邊會上印度報..
~~~昨晚,利记给你赢多少钱~~???
原帖由 terenceng 於 2007-9-26 10:53 PM 發表 系啊!你好吗?买甘少我的股啊?4500
想我买多D你既股?你既股今晚会起几多?
原帖由 canz85 於 2007-9-26 11:06 PM 發表

~~~昨晚,利记给你赢多少钱~~???
我下20 啊.. 昨晚收穫唔錯.. win 4 場 lose 半場..
希望今日波波都聽話喇.. :onion14:
omg.. 剛下完注. asianbookie 盤口就變了..
原帖由 terenceng 於 2007-9-26 11:00 PM 發表

多谢你的帮忙!!:onion14:
顺手吧了~~ 没中呀~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-26 11:13 PM 發表
omg.. 剛下完注. asianbookie 盤口就變了..
ed兄,今晚你看好那队呀????:onion14:
熱刺..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-26 11:01 PM 發表

吓??? lcw 上印度报??? 么事啊???????????
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #2286 canz85 的帖子

rava兄系边个????  系唔系我啊???:019:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-26 11:38 PM 發表

吓??? lcw 上印度报??? 么事啊???????????
:onion14: 佢話輸波輸到訓街.. 上埋印度報..