返回列表 回復 發帖
原帖由 yaya1818 於 2008-1-19 11:25 AM 發表
在大陆做鸡精王啦!在讲他坏话不知会不会被他!!?
咁又吾好講得咁衰。話哂大家一場兄弟 , ... ...

佢只係做善事,幫人啫!

佢成日都話祖國 D 妹妹太膄,「營養不良」!

才決意回國救濟一吓 D 女同胞,捐 D「錢」和 捐 D 「精」咁啫!

都算幾偉大架!!!   
原帖由 rickyeva 於 2008-1-19 12:10 PM 發表

咁又吾好講得咁衰。話哂大家一場兄弟 , ... ...

佢只係做善事,幫人啫!

佢成日都話祖國 D 妹妹太膄,「營養不良」!

才決意回國救濟一吓 D 女同胞,捐 D「錢」和 捐 D 「精」咁啫!

都算幾偉大架!!!    ...
哈。。哈。。鸡精这次上去中国。。至少死几百亿精。。。兵啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 12:18 PM 發表

哈。。哈。。鸡精这次上去中国。。至少死几百亿精。。。兵啊。。
咁佢幾時去啫!:014:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-19 12:56 PM 發表

他讲这几日喎。。
原帖由 rickyeva 於 2008-1-19 12:56 PM 發表

要搭佢買 D 手信。
原帖由 rickyeva 於 2008-1-19 01:04 PM 發表

要搭佢買 D 手信。
叫佢拍番 D 「戰況紀錄片」放响我地4仔個場度賣都好喎!

「雞精大戰哥斯拉!」「單挑孖生姊妹花」... ... ...              
原帖由 rickyeva 於 2008-1-19 01:04 PM 發表

要搭佢買 D 手信。
咁你就要pm他喇。。。
如果想「助養」番兩個祖國妹妹,就叫雞精順手帶兩個返來 la , ... ...
你班衰仔甘讲我盈盈看到回不开心~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-19 09:36 PM 發表
你班衰仔甘讲我盈盈看到回不开心~~
哈。。哈。。给我地讲中左啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 09:42 PM 發表

哈。。哈。。给我地讲中左啊。。。
讲中D么~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-19 09:48 PM 發表

讲中D么~~
去捐钱又捐精咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 09:50 PM 發表

去捐钱又捐精咯。。。
你不好乱讲~~:024:  我不是D甘人:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-19 09:54 PM 發表

你不好乱讲~~:024:  我不是D甘人:024:
哦。。。你真系唔系咁的人。。你真系咁的鸡精咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 09:56 PM 發表

哦。。。你真系唔系咁的人。。你真系咁的鸡精咯。。。
甘我又不怪得你, 你中伤我都不是第一次啦~~你喜欢点讲咪点讲咯~~
~~任逍遥~~