返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:43 PM 發表

是呀~~我来自槟城~~你呢??
:014: 我來自香港~~:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 10:45 PM 發表
你好!有没有买字啊??terrence兄骗人钱的!!
都係第一次見呢
有買呀~~送錢比佢
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 10:50 PM 發表
为什么没有???真的都有的。。。你快点去做做他。。
哪是大马彩啦!老兄
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-27 10:53 PM 發表

都係第一次見呢
有買呀~~送錢比佢
有买有中只系时机没到!!:onion14:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-27 10:51 PM 發表

:014: 我來自香港~~:014:
噢~~原来是香港妹~~nice to meet you 呀~~
今天那么有空呀~~很少看到你来吹水的~~:014:

回復 #2373 terenceng 的帖子

你也去搞搞啦!新鲜点嘛!!
原帖由 wwinglin 於 2007-9-27 10:53 PM 發表

都係第一次見呢
有買呀~~送錢比佢
是罗!!我也整天送他钱!! nice to meet u....
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:57 PM 發表

噢~~原来是香港妹~~nice to meet you 呀~~
香港妹
我又不是大馬人, 所以好少進來吹水
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:57 PM 發表

:onion31:喂!!!唔好乱来!啊嫂啊!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 10:56 PM 發表

涷過水啦
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 10:56 PM 發表

万能兄呀, 你的股票今天有大幅上升吗???
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 10:57 PM 發表
你也去搞搞啦!新鲜点嘛!!
迟点有大马彩啦!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 11:01 PM 發表

原来是阿嫂!!
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 11:01 PM 發表

猫妹的HONEY是谁????
原帖由 canz85 於 2007-9-27 11:02 PM 發表

万能兄呀, 你的股票今天有大幅上升吗???
197        家庭影响中心        terenceng        2587429        43.94       51.20        51.20        0.00        23        6        131974       16.52 %:019:
开心就是人生最好的幸福