返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-27 11:40 PM 發表

:014: 原來佢最愛係你
不可能啦!!他一定很爱你。。

i m back lo~~~~~~~~^O^
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-27 11:33 PM 發表
:019:  唉。。。。
rave兄呀~~你好呀~~我们在说万能兄骗人钱呀~~我要去墓场求字了~~~

回復 #2418 canz85 的帖子

万能兄骗人钱???? 有D甘geh事????
不用去坟场求字啦。。。玩碟仙就好啦。有够简单又方便。求完后又能拿碟来装饭给万能兄吃啊。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 天使_琪 於 2007-9-27 11:45 PM 發表
你好!!刚才去那里啊??
原帖由 天使_琪 於 2007-9-27 11:45 PM 發表
hi~~~天使妹呀~~WELCOME  to 吹水~~

回復 #2340 ravedoggie 的帖子

har?? tat's mean u have or dun have gf ar?
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-27 11:48 PM 發表
不用去坟场求字啦。。。玩碟仙就好啦。有够简单又方便。求完后又能拿碟来装饭给万能兄吃啊。。。 ...
玩碟仙很危险的啊!

回復 #2415 ljw1982 的帖子

加到20%啦!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-27 11:48 PM 發表
不用去坟场求字啦。。。玩碟仙就好啦。有够简单又方便。求完后又能拿碟来装饭给万能兄吃啊。。。 ...
好主意呀~~~不如我们一起玩啦
原帖由 天使_琪 於 2007-9-27 23:50 發表
har?? tat's mean u have or dun have gf ar?
dear..
me oso come ler..
keke...

回復 #2422 天使_琪 的帖子

-.-" 你要介绍给我吗?????
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #2420 ljw1982 的帖子

juz now my sis use pc ar...so now i m back lo hehe

回復 #2421 canz85 的帖子

hehe...thanks thanks ^O^
喂!讲话小心哦!!:onion31:
开心就是人生最好的幸福