返回列表 回復 發帖
:onion05: 返来坐下 咦~么没有人啊
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-24 04:01 PM 發表
:onion05: 返来坐下 咦~么没有人啊
哗。。你都出来啊。。。。世界变喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mk841 於 2008-1-24 02:38 PM 發表
hi~你做么啊。。
他好像在作文甘 你都回??。。。。搞么??
呢度讲明就系"废材山庄",你想点写都得架喇!
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 04:04 PM 發表

呢度讲明就系"废材山庄",你想点写都得架喇!
咁废地咁样就有D。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:04 PM 發表

哗。。你都出来啊。。。。世界变喇。。
又话去瞓?:sleeps: 妖!
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-24 04:07 PM 發表

又话去瞓?:sleeps: 妖!
家阵唔得啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:08 PM 發表

家阵唔得啊。。
:onion31: 鸡精唔系度,做大的要打醒十二分精神看着山庄!
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-24 04:10 PM 發表

:onion31: 鸡精唔系度,做大的要打醒十二分精神看着山庄!
哗。。你身为长老又不帮手。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:13 PM 發表

哗。。你身为长老又不帮手。。
我现在蒲头咯~
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-24 04:17 PM 發表

我现在蒲头咯~
系才好讲啊。。咪一下又去潜水又唔蒲头啊。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:18 PM 發表

系才好讲啊。。咪一下又去潜水又唔蒲头啊。
我贵人闲忙,边有你这么得闲?:024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:05 PM 發表

咁废地咁样就有D。。。
我呢度部机hang下hang 下.....................................................
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-24 04:23 PM 發表

我贵人闲忙,边有你这么得闲?:024:
玩少的dQQ就得闲咯。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 08:11 PM 發表

玩少的dQQ就得闲咯。。:019:
我而家连MSN都上吾到....................................................
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:18 PM 發表

我而家连MSN都上吾到....................................................
吓。。咁你又上到这度???