返回列表 回復 發帖
原帖由 visitor 於 2007-11-30 06:18 PM 發表
掌門人上市, 一定掃貨
thanks for support!!!

BIG money come come..

按此加入爱与诚王国            
:019: :019:
i never play before....duuno how 2 play leh..........
有人在吗??
原帖由 nesta0013 於 2007-11-30 05:56 PM 發表

你去看一看规则
那边有写
THX,去睇完了:onion05:
原帖由 月※月 於 2007-11-30 06:31 PM 發表

THX,去睇完了:onion05:
看得懂吗?
看完户就能玩了。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-11-30 06:57 PM 發表

看得懂吗?
看完户就能玩了。。
懂懂懂,嘻嘻~~到時再不明白,可以問你囉:onion18:
原帖由 月※月 於 2007-11-30 07:04 PM 發表

懂懂懂,嘻嘻~~到時再不明白,可以問你囉:onion18:
好的!
有问有答。。。
哈哈。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
No rice to eat tonight....mom not at home....:onion03:

回復 #2466 月※月 的帖子

低买高卖,实赚!!
原帖由 nesta0013 於 2007-11-30 07:08 PM 發表

好的!
有问有答。。。
哈哈。。:onion05:
嘻嘻 我記得你講過咖 到時不要厭我煩住你啵
原帖由 super.dog 於 2007-11-30 07:14 PM 發表
低买高卖,实赚!!
你很多錢啵,賺左好多麼 哈哈 想要你的錢啊
原帖由 月※月 於 2007-11-30 07:21 PM 發表

嘻嘻 我記得你講過咖 到時不要厭我煩住你啵
哈哈。。。没问题!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-11-30 07:23 PM 發表

你很多錢啵,賺左好多麼 哈哈 想要你的錢啊
他是股神啊。。。
最强是他!

按此加入爱与诚王国            
buy buy buy buy buy buy buy buy....
sell sell sell.....
今晚,谁教我玩股票啊??:019: