返回列表 回復 發帖
原帖由 nesta0013 於 2007-11-30 07:27 PM 發表

他是股神啊。。。
最强是他!
嘻嘻 我睇中佢的錢啊
原帖由 babyallien 於 2007-11-30 07:50 PM 發表
今晚,谁教我玩股票啊??:019:
leny,superdog,felix 都好强!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-11-30 07:52 PM 發表

嘻嘻 我睇中佢的錢啊
哈哈。。。他好多钱。。。
月姐好眼光!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-11-30 07:58 PM 發表

哈哈。。。他好多钱。。。
月姐好眼光!
我最窮嘛,你地個個都好多錢既:019:

回復 #2473 nesta0013 的帖子

多你少少咋!都系响SPORT GAMES 度赢返来噶!:019:

回復 #2476 月※月 的帖子

银行存款额最多不是我, 財富資訊榜内都冇名,
原帖由 super.dog 於 2007-11-30 08:12 PM 發表
银行存款额最多不是我, 財富資訊榜内都冇名,
好過我喎,我的錢都無加既:019:
到此一遊.. 羅 好料 好地方
你可以试下SPORT GAMES 睇下有冇收获!:014:

回復 #2483 shuk111 的帖子

欢迎欢迎!nice to meet you!:014:
原帖由 月※月 於 2007-11-30 08:29 PM 發表

好過我喎,我的錢都無加既:019:
月月你跟我啦我会好好照顾你架:onion10: :onion10:
原帖由 jey 於 2007-11-30 08:55 PM 發表

月月你跟我啦我会好好照顾你架:onion10: :onion10:
怎樣照顧啊,比曬你的錢我麼
原帖由 jey 於 2007-11-30 08:55 PM 發表

嘻嘻 我跟你發帖,都係跟啵:onion05:
原帖由 super.dog 於 2007-11-30 08:09 PM 發表
多你少少咋!都系响SPORT GAMES 度赢返来噶!:019:
sport game 最近一直输。。。:019:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 shuk111 於 2007-11-30 08:32 PM 發表
到此一遊.. 羅 好料 好地方
这次股市有没有玩啊?

按此加入爱与诚王国