返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 09:22 PM 發表

扮晒野。。假到死。。
甘你咪吹啊笨!
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-24 09:52 PM 發表
大家好:onion05:
噢。。你来左喇。。今日好似夜左喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 10:17 PM 發表

甘你咪吹啊笨!
噢。。姐姐。。你咪咁对我喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 10:31 PM 發表

噢。。姐姐。。你咪咁对我喇。。。
吾吹住,去洗白白先.......................
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 10:46 PM 發表

吾吹住,去洗白白先.......................
哦。。咁你慢慢喇。。
系啊!
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-24 10:50 PM 發表
系啊!
噢。。夜左少少都唔驶哭喇。。。
工作压力大
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-24 10:59 PM 發表
工作压力大
哈。。哈。。。又系讲个句。。。你有压力。。我有压力。。大家都有压力咯。。

回復 #2488 wk.hoo 的帖子

你都看到好化
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-24 11:15 PM 發表
你都看到好化
经一事长一智。。你以后会明白。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 25/1/2008 12:39 AM 發表

经一事长一智。。你以后会明白。。。:019:
什么事令你长一智,那么多啊,
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:01 AM 發表

什么事令你长一智,那么多啊,
哦。。。有D野系唔方便讲。。:019:
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:01 AM 發表

什麼事令你長一智,那麼多啊,
我知道!我知道!

靜靜雞話你知!

因為佢前幾排比人「趙完唱」啊!

哈!哈!哈!        等陣!  等陣!             睇完先再笑。。。

令佢「長一智」既「吾係女人」黎架!

佢有好多 e D 經歷架!

哇!   哈!  哈!  哈!  ...  ...  ....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 12:02 PM 發表

我知道!我知道! 223138

靜靜雞話你知! 223134

因為佢前幾排比人「趙完唱」啊!

哈!哈!哈!        等陣!  等陣! 223136

睇完先再笑。。。

令佢「長一智」既「吾係女人」黎架!

佢有好多 e D 經歷架!223137

哇!   哈!  哈!   ...
哈。。哈。。你讲紧你D野就咪拿我来讲喇。。