返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-25 12:06 PM 發表

哈。。哈。。你讲紧你D野就咪拿我来讲喇。。
既然你吾好意思認 ge ,。。。 咪當係我囉!

一場兄弟,。。。 冇所為 la , ... ...

哈! 哈! 哈!   ...  ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 12:13 PM 發表

既然你吾好意思認 ge ,。。。 咪當係我囉!

一場兄弟,。。。 冇所為 la , ... ...

哈! 哈! 哈!  223140 ... 223140 ... 223140 ...
哈。。哈。。咪了。。你都系同番你D兄弟搞喇。。。

何妨,我又唔你个D兄弟。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 08:45 PM 發表

我都系甘话,所以同人定左,而家系等个人黎帮我搞掂!
靚姐!點解你吾試吓自己重灌啫!

吾洗 side D 咁既錢。如果重灌左都係吾掂!

我諗你更加吾洗比 人扼多80 蚊 ,

因為多數都係硬件有問題, 80 蚊根本幫吾到你 D 乜野。

不如 check check 你塊記憶體先。

另一個可能,就係中左毒,你有冇用防毒軟件呀?

如果你同你個女經常都在網上下載一 D 古靈精怪既軟件程式,就更加要安裝防毒軟件!  
前一排我 D 表弟表妹都死响 QQ 手上!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-25 12:25 PM 發表

哈。。哈。。咪了。。你都系同番你D兄弟搞喇。。。

何妨,我又唔你个D兄弟。。
你話吾係咪吾係囉!你鐘意啦!

我最順得人。    ...  ...  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 12:56 PM 發表

靚姐!點解你吾試吓自己重灌啫!

吾洗 side D 咁既錢。如果重灌左都係吾掂!

我諗你更加吾洗比 人扼多80 蚊 ,

因為多數都係硬件有問題, 80 蚊根本幫吾到你 D 乜野。

不如 check check 你塊記憶體先。 223159

另 ...
我系个电脑新手,吾明咩系重灌?

加上我响读书果阵,电脑仲吾系"必修科",咩記憶體---简直就系搂我命...............................

防毒軟件我有架,仲系用正版架!
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 01:57 PM 發表

我系个电脑新手,吾明咩系重灌?

加上我响读书果阵,电脑仲吾系"必修科",咩記憶體---简直就系搂我命...............................

防毒軟件我有架,仲系用正版架! ...
咁呢 80 蚊想慳番都吾得喇 ! ! !:019:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 02:03 PM 發表

咁呢 80 蚊想慳番都吾得喇 ! ! !:019:
是但喇,80几蚊咪当俾D后生仔赚下喽!
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 02:09 PM 發表

是但喇,80几蚊咪当俾D后生仔赚下喽!
係既!係既!

下次就益吓我,當救濟吓我都好吖!
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 02:52 PM 發表

係既!係既!

下次就益吓我,當救濟吓我都好吖!
哦??甘你住边架??
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 02:57 PM 發表

哦??甘你住边架??
加勒比海  既  潛水天堂。

個地方名講出黎都冇乜人會識!

呢個係响海中間既   藍洞 Blue Hole .

好多探險家試過,都不能潛落底。有幾深現在還是個謎 !

原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 03:37 PM 發表

加勒比海  既  潛水天堂。

個地方名講出黎都冇乜人會識!

呢個係响海中間既   藍洞 Blue Hole .

好多探險家試過,都不能潛落底。有幾深現在還是個謎 !
223211 ...
哗!D相好靓啊!
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 03:41 PM 發表

哗!D相好靓啊!
Belize .

係咪冇聽過呢!

如果你喜歡潛水就揾我啦!(真果種潛水)

除左机票,全部我既!

一家人黎都冇問題。不過記住要同個女一齊來呀!   ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 03:55 PM 發表

Belize .

係咪冇聽過呢!

如果你喜歡潛水就揾我啦!(真果種潛水)

除左机票,全部我既!

一家人黎都冇問題。不過記住要同個女一齊來呀!   ...   ...   ... ...
大佬,你虾我吾识野啊?

潛水系要执照架!
我边有哦......................................
次次出亲海, 我顶多都系snorkelling,吾系diving.....................
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 04:05 PM 發表

大佬,你虾我吾识野啊?

潛水系要执照架!
我边有哦......................................
次次出亲海, 我顶多都系snorkelling,吾系diving..................... ...
吾係你諗果種呀!

係個頭上面載個透明既金魚缸,有條氧氣喉。在淺水既地方睇珊瑚焦和睇魚。

.