返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 23:57 發表

估下
无心事,有事烦啧
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 30/1/2008 12:22 AM 發表

无心事,有事烦啧
黎到tvbnow就吾好想那么多。:014:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-30 00:56 發表

黎到tvbnow就吾好想那么多。:014:
都系,靓姐唔响,有心事都无得请教。
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 30/1/2008 12:58 AM 發表

都系,靓姐唔响,有心事都无得请教。
:014: 她回来,你慢慢请教
原帖由 rickyeva 於 2008-1-29 01:34 PM 發表

呢位新朋友,你好!

點稱呼呀?你叫我 Ricky 仔  得架喇!多多指教!
Hi Ricky, nice to meet u ah.... sori for reply late..im still new here, "duo duo zhi jiao" oh....
u can call me gar gar, field field or mao mao whichever u like loh.

by the way....... r ricky martin ur brother
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-30 11:46 AM 發表

Hi Ricky, nice to meet u ah.... sori for reply late..im still new here, "duo duo zhi jiao" oh....
u can call me gar gar, field field or mao mao whichever u like loh.

by the way....... r  ...
哈。。哈。。如果,你系男仔就ok..系女仔的话就要小心这个4仔友喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-30 11:59 AM 發表

哈。。哈。。如果,你系男仔就ok..系女仔的话就要小心这个4仔友喇。。
嗨囉!小女子初來貴境仲未向廢皇請安.

祝廢皇萬歲萬歲萬萬歲!!!
請多多關照喔!!
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-30 08:22 PM 發表

請多多關照喔!!
你放心喇。。入的我地废柴同盟就唔驶惊。。。
你有新成员啵,吾左你们培养感情
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-30 11:01 PM 發表
你有新成员啵,吾左你们培养感情
他都离线左咯。。我只是回复他的留言。。。
原帖由 马来熊猫 於 2007-11-11 02:21 PM 發表
兄弟姐妹们,你地有在街度遇过痴线佬或神经失常的经历吗?请你讲出他们的一举一动,大家可以预防下。   
佢地鍾意自言自語,無端白事係度大笑好係好 high,或者指天督地 loh...
通常離遠見到類係的人物都會避之則吉以免發生不愉快事件.
吾好意思,佐住你们
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-30 11:59 AM 發表

老大你冇野呀?成日屈我地 D4仔友。!

你連 D 部下  係男 定 係女  都吾知,雞精  番黎睇見你就真係死得囉!
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-30 11:46 AM 發表

by the way....... r  ...
hi , gar gar , nice to meet u too ...

靜靜雞講比你知,老大講既野信5成就夠架喇!
你去問吓 熊猫 就知架啦!

.

原帖由 garfieldmao 於 2008-1-30 08:22 PM 發表

請多多關照喔!!
有新成员!!点都要打个招呼!!你好!!