返回列表 回復 發帖
原帖由 lcw1234 於 2007-12-1 02:02 AM 發表

月妹~~~~~
快D去股市玩玩吧~~~~
係,我去喇:onion05:
遲咗買唔到英超聯賽 English Premier League。。。

原帖由 green_lemon 於 2007-12-1 02:15 AM 發表
遲咗買唔到英超聯賽 English Premier League。。。
封左喇

回復 #2583 月※月 的帖子

哇,你買咗好多。賺多d啊。。

原帖由 green_lemon 於 2007-12-1 02:21 AM 發表
我買了好少咋,但全部跌曬價
原帖由 green_lemon 於 2007-12-1 02:21 AM 發表
| 持股一覽 |  歡迎您,月※月 ,您的持股情況如下:
代號股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率
70中國海洋石油700069,650.00$0.95$9.95$6,650.00↓9.00 元↓63,000.00 元▽90.45 %
66~~NBA天地~~60009,040.02$0.63$1.51$3,780.00↓0.88 元↓5,260.02 元▽58.19 %
60[少林武術學院]20006,930.00$0.10$3.47$200.00↓3.37 元↓6,730.00 元▽97.11 %
59青森館100010,180.00$0.04$10.18$40.00↓10.14 元↓10,140.00 元▽99.61 %
68信德集團10001,220.00$0.07$1.22$70.00↓1.15 元↓1,150.00 元▽94.26 %
75紅魔鬼10001,230.00$0.05$1.23$50.00↓1.18 元↓1,180.00 元▽95.93 %
69TVBNOW 吹水家族300213.00$0.77$0.71$231.00↑0.06 元↑18.00 元◆8.45 %
合 計18300 股98,463.02 元--11,021.00 元-- 87,442.02 元-88.81 %

回復 #2586 月※月 的帖子

遲d應該會升返。。
我想買都買唔到。

原帖由 green_lemon 於 2007-12-1 02:35 AM 發表
遲d應該會升返。。
我想買都買唔到。
很難買

回復 #2588 月※月 的帖子

我买到啊
但是输晒

回復 #2588 月※月 的帖子

係,虛擬股市 part 3 有難度咗。。

wlt1110在股票市場轉了一圈,一筆交易都沒有做成
原帖由 maes 於 2007-12-1 02:47 AM 發表
我买到啊
但是输晒
我都輸曬
原帖由 wlt1110 於 2007-12-1 02:59 AM 發表
wlt1110在股票市場轉了一圈,一筆交易都沒有做成
你無買,咪唔史輸囉:019: 我輸曬啊
原帖由 月※月 於 2007-12-1 03:12 AM 發表

我都輸曬
好黑啊:019:
买边饭就输边饭
又唔得卖出
无心玩了

回復 #2594 maes 的帖子

等下啦, 聽日應該好好多