返回列表 回復 發帖
做么没有人要答我明天什么日子....:019:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-31 17:27 發表
2moro is federal day only kl, is holiday:019:

原帖由 bbyyhh 於 2008-1-31 05:27 PM 發表
Tomolo 01 Feb is Federal Territory Day only KL, Labuan & Putrajaya holiday.....
原帖由 rickyeva 於 2008-1-31 12:18 AM 發表

hi , gar gar , nice to meet u too ...

靜靜雞講比你知,老大講既野信5成就夠架喇!
你去問吓 熊猫 就知架啦!

.
我地D废材讲野信一成都都死啦
原帖由 yaya1818 於 2008-1-31 04:12 PM 發表
你好啊!!好生面口哦!
是啊~才刚来这吹水没多久。。。我都是1st time见你嘛。
不过都有听你帮主提起你的名咔~~叫我mk的啦

回復 #2603 马来熊猫 的帖子

哇哈哈~猫歌要甘坦白咩
心照嘛~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-31 05:27 PM 發表
bb不是kl人?明天联邦直辖区日。。。放假。
我在sel区,照常上工
原帖由 yaya1818 於 2008-1-31 11:17 AM 發表
有新成员!!点都要打个招呼!!你好!!
廢侯你好.很抱歉這麼遲才覆你,由於我公司部天残電腦沒有中文字,所以局住番屋企才可以覆你.

小女子在此也向廢侯請安, 祝廢侯千歲千歲千千歲!!!!!
原帖由 rickyeva 於 2008-1-31 12:18 AM 發表

hi , gar gar , nice to meet u too ...

靜靜雞講比你知,老大講既野信5成就夠架喇!
你去問吓 熊猫 就知架啦!

.
Ricky, 放心啦.....無論廢皇,熊貓或你講麼我都信dd,這樣就沒死loh.
大家好!!!
在此向廢才同盟上上下下, 左左右右,
叔伯兄弟, 姐姐妹妹, 鄉親夫老
拜個早年, 祝大家
恭"起"發財, 新年快起,
利是當然免不了架啦,請各位自動存$入小女子戶口,
多多益善,少少無區.多謝晒
原帖由 mk841 於 2008-1-31 07:19 PM 發表

bb不是kl人?明天联邦直辖区日。。。放假。
我在sel区,照常上工
我在serdang.酱是讲也是照常做工咯?
原帖由 yaya1818 於 2008-1-31 05:07 PM 發表
明天放假!!爽!!:onion05:
一番来就讲放假。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-31 09:10 PM 發表

呜。。呜。。我都要做呀。。:onion03:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-31 09:10 PM 發表

啊~对咯serdang也是在sel区的~~没假放
我要放假:onion03:
好想睡觉