返回列表 回復 發帖

回復 #2614 bbyyhh 的帖子

还有6天就新年咯~那时就睡个够咯:sleeps:
原帖由 mk841 於 2008-1-31 11:44 PM 發表
还有6天就新年咯~那时就睡个够咯:sleeps:
我都想呀。。。。但是,到时D三姑六婆一定会来吹水吹到你没的睡架。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我日日做到凌晨2~3点没得睡~:onion03:
~~任逍遥~~

回復 #2617 posman 的帖子

你就好啦,有得做,难得我放假咯
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2008-2-2 01:37 AM 發表
你就好啦,有得做,难得我放假咯
你死4仔友在度示威。 。家阵系唔想玩野呀。。
我都想睡,bb原来在这里
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:09 PM 發表
我都想睡,bb原来在这里
唔舒服做咩钟唔去睡呀。。。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 2/2/2008 06:48 PM 發表

唔舒服做咩钟唔去睡呀。。。。:024:
废皇,你这样恼我,我在公司做工啊。都系那个小人精,请假,我又不想上司难做,自己来做工。
我休息星期一二架
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 07:01 PM 發表

废皇,你这样恼我,我在公司做工啊。都系那个小人精,请假,我又不想上司难做,自己来做工。
我休息星期一二架
吓。。咁惨啊。。咁你唔好做咁夜喇。。早D番屋企睡喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2/2/2008 07:12 PM 發表

吓。。咁惨啊。。咁你唔好做咁夜喇。。早D番屋企睡喇。。。
我系夜鬼
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 07:34 PM 發表

我系夜鬼
哈。。哈。。 如果。。再咁落去。。你唔方唔变鬼呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2/2/2008 07:40 PM 發表

哈。。哈。。 如果。。再咁落去。。你唔方唔变鬼呀。。
你又吾休息
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 07:43 PM 發表

你又吾休息
哈。。哈。。我变左鬼好耐囖。。。
:014: 我都系
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 07:47 PM 發表
:014: 我都系
哈。。哈。。咁就大嚄喇。。