返回列表 回復 發帖
原帖由 nesta0013 於 2007-12-2 02:24 AM 發表

哈哈。。。应该一,两天后就会开了。。。
吹吹水,看看笑话来解闷吧。。
等我仲埝住,终于有返D世艺,点知.................................
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:27 AM 發表

等我仲埝住,终于有返D世艺,点知.................................
哈哈。。很快很快。。。
你也不想玩一个有问题存在的游戏吧。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-2 02:32 AM 發表

哈哈。。很快很快。。。
你也不想玩一个有问题存在的游戏吧。。。
甘又真系好多问题!
1....买入5000股应该系升,点知系跌..................
2....卖出5000股应该系跌,点知系升..................
3....一个人可以同时拥有几间公司.......................
4....放股超过50%公司会放盘----->>甘仲点做生意..............................
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:39 AM 發表

甘又真系好多问题!
1....买入5000股应该系升,点知系跌..................
2....卖出5000股应该系跌,点知系升..................
3....一个人可以同时拥有几间公司..................... ...
希望重开后问题会减少吧。。
不然就难玩了。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-2 02:53 AM 發表

希望重开后问题会减少吧。。
不然就难玩了。。
你遇到既仲有边D问题?
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:55 AM 發表

你遇到既仲有边D问题?
开始不久我的公司就给人收购了。。
现在公司拿回,但价已跌到谷底。。。不会动了。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-2 02:57 AM 發表

开始不久我的公司就给人收购了。。
现在公司拿回,但价已跌到谷底。。。不会动了。。。
点会无拉拉俾人收购既???
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 03:00 AM 發表

点会无拉拉俾人收购既???
我看没股了就放一点出去。。。
怎知连公司也不见了。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-2 03:02 AM 發表

我看没股了就放一点出去。。。
怎知连公司也不见了。。。
新版呢个可以自己买自己既股架...........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 03:04 發表

新版呢个可以自己买自己既股架...........................
可以自己买自己既股 !!  

~ boyboy 俱乐部 ~
I got to go home now ! Will be no Internet at home for few days since I'm moving tomorrow and it need a few days to get connected with the Internet !! :onion03:
I might not show up as much for a few days ga la !!  Bye !!
~ boyboy 俱乐部 ~
hello 靚媽﹐ boy12 & nesta !!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-12-2 07:32 AM 發表
hello 靚媽﹐ boy12 & nesta !!!
哈罗to大家,我来向大家请安。
@大家好@
全部去哪里啦?? 还在睡觉嘛!!太阳烧到屁股了咯。  起来喝茶啦。:onion14:
@大家好@

回復 #2654 kianlee 的帖子

angrseen everyone is taking a gd rest.will be a fire war in share market ..when it open ..hoho...