返回列表 回復 發帖
~废材。。祝你们新年快乐~~恭喜发财~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
恭喜發財 !

恭祝 所有 廢柴朋友  ,財源廣進,雞運亨通!

恭喜!恭喜!  ...  ... ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
雞精!雞精!終於都番左黎喇!

祝 你 橫財就手雞運亨通鞭鞭有力 !

恭喜!恭喜!  ...  ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-7 11:51 PM 發表

我祝你蜜遠開心喎。。哈。。哈
「密月開心」???

原來佢玩結婚!哈!哈!哈!
原帖由 rickyeva 於 2008-2-8 01:30 AM 發表

「密月開心」???

原來佢玩結婚!哈!哈!哈!
盈盈都还未同我开始我点......:019:
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-7 11:57 PM 發表
~废材。。祝你们新年快乐~~恭喜发财~~
妹妹,祝你一日索过一日. 是仔都死在你手上~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-8 02:28 AM 發表

妹妹,祝你一日索过一日. 是仔都死在你手上~~
哈。。哈。。我看就难喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-8 02:43 AM 發表

哈。。哈。。我看就难喇。。
不准你甘讲我妹妹.

我妹妹劲索~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-8 02:54 AM 發表

不准你甘讲我妹妹.

我妹妹劲索~
哦。。系嘛。。你钟意看鬼戏唔代表个个人都看喎。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-8 03:09 AM 發表

哦。。系嘛。。你钟意看鬼戏唔代表个个人都看喎。。:019:
甘又是.我都对你甘多年啦~没边个可以赢得过你.
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-8 03:26 AM 發表

甘又是.我都对你甘多年啦~没边个可以赢得过你.
乜拒真系甘.........................
原帖由 vwwo 於 2008-2-8 11:42 PM 發表

乜拒真系甘.........................
你。。你又来踩多脚。。:024:
:onion05: 我黎啦!好吵啵
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-9 05:42 PM 發表
:onion05: 我黎啦!好吵啵
哦。。夜夜。。你来喇。 。系咯。。姐姐虾我。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 9/2/2008 08:56 PM 發表

哦。。夜夜。。你来喇。 。系咯。。姐姐虾我。。:019:
边位姐姐虾你。男仔点都要让下女仔架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?