返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 01:05 AM 發表
我来啦
哈。。哈。我都返来了。。。:onion05:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2735 wk.hoo 的帖子

时间差到很远
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:28 AM 發表
时间差到很远
哦。。家阵咪遇到囖。。
yo!又来废下啦。。。夜夜& wk都酱早到哦
原帖由 mk841 於 2008-2-13 11:35 AM 發表
yo!又来废下啦。。。夜夜& wk都酱早到哦
哈。。哈。。系你潜水唔知潜左去边。。家阵才出来。。:019:

回復 #2739 wk.hoo 的帖子

没啦~是没时间吹水者,这几天在电脑面前都不超过10个钟
原帖由 mk841 於 2008-2-13 11:56 AM 發表
没啦~是没时间吹水者,这几天在电脑面前都不超过10个钟
吓。。我一日对几个钟都晕咯。 。你重10几个钟。。

回復 #2741 wk.hoo 的帖子

我是说这几天加起来上网的时间啦。
不过我平时一天7-8粒钟都是平常啦,我都是对着电脑做工的麻
原帖由 mk841 於 2008-2-13 12:18 PM 發表
我是说这几天加起来上网的时间啦。
不过我平时一天7-8粒钟都是平常啦,我都是对着电脑做工的麻
哦。。我重以为你咁劲。。

回復 #2743 wk.hoo 的帖子

呢排都不能对太多咯~~眼很累啊~~真是会眼花啊
原帖由 mk841 於 2008-2-13 12:25 PM 發表
呢排都不能对太多咯~~眼很累啊~~真是会眼花啊
哈。。哈。。年纪大。。机器就开始坏架喇。。。

:019:

回復 #2745 wk.hoo 的帖子

哈喽~跑车都要service啦。。。。有时都不得谷甘衡嘛。。
不过我是车仔者,所以更加要keep咯
原帖由 mk841 於 2008-2-13 02:14 PM 發表
哈喽~跑车都要service啦。。。。有时都不得谷甘衡嘛。。
不过我是车仔者,所以更加要keep咯
哈。。哈。。我惊我地到左谷都唔起的阶段喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-13 03:41 PM 發表

哈。。哈。。我惊我地到左谷都唔起的阶段喎。。。
叫 雞精 比支乜鞭物鞭酒你保番吓就冇問題啦!

包你到時老虎都打死幾隻呀!(但係吾包你隻老虎乸喎)  ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-2-13 07:31 PM 發表

叫 雞精 比支乜鞭物鞭酒你保番吓就冇問題啦!

包你到時老虎都打死幾隻呀!(但係吾包你隻老虎乸喎)  ...   ...   ...
哈。。哈。。鸡精。。我看他自己都唔够用呀。。。