返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-13 09:28 PM 發表

哈。。哈。。鸡精。。我看他自己都唔够用呀。。。
行开几天都给人讲坏话.:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 13/2/2008 11:31 AM 發表

哦。。家阵咪遇到囖。。
甘都算遇到
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-14 02:57 AM 發表

甘都算遇到
哦。。唔系你想点啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-2-14 01:05 AM 發表

行开几天都给人讲坏话.:onion03:
唉。。你返来喇。。这几日你就爽咯。。手信呢??
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-14 11:08 AM 發表

唉。。你返来喇。。这几日你就爽咯。。手信呢??
我有话要买野给你地么???
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-14 11:16 AM 發表

哈。。哈。。咁就算咯。。
原帖由 posman 於 2008-2-14 11:16 AM 發表

嘩!嘩!嘩!你吾係想 玩失憶  吖嘛!

你之前話會响大陸番黎嗰陣會帶埋你 D 表妹  番黎 , 介紹我識!

你依家居然話你乜都冇講過!!!  ...   ...   ...

嘩!天呀!冇陰工呀!哇!哇!哇!:onion03:  ... :onion03:  ... :onion03:  ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-2-14 01:13 PM 發表

嘩!嘩!嘩!你吾係想  玩失憶  吖嘛!

你之前話會响大陸番黎嗰陣會帶埋你 D 表妹  番黎 , 介紹我識!

你依家居然話你乜都冇講過!!!  ...   ...   ...

嘩!天呀!冇陰工呀!哇!哇!哇!:onion03:  ... :on ...
我依排失憶喔!有D甘事么?

有都给阿大霸主晒啦~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-14 03:20 PM 發表

我依排失憶喔!有D甘事么?

有都给阿大霸主晒啦~
都話明係你 D 表妹,即係吾止一個啦!

上面周街都係你 D 表妹。

我諗阿大一個人霸吾哂咁多個既!

況且我認為佢亦冇呢個 本事 可以做得到!

除非你肯比你嗰支「家全之寶」,「金槍不倒,十鞭酒」佢保吓身先啦!     ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-2-14 03:47 PM 發表

除非你肯比你嗰支「家全之寶」,「金槍不倒,十鞭酒」佢保吓身先啦!   ...
废皇后宫3千,又有亿万"精"兵镇守. 点同他争喔~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-14 03:51 PM 發表

废皇后宫3千,又有亿万"精"兵镇守. 点同他争喔~
唉。。我边有你咁本事喇。。
原帖由 rickyeva 於 2008-2-14 03:47 PM 發表

除非你肯比你嗰支「家全之寶」,「金槍不倒,十鞭酒」佢保吓身先啦!   ...
系他唔想介绍给我地识。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-14 11:47 PM 發表

唉。。我边有你咁本事喇。。
甘有是喔!你都没我甘靓仔!:014: ......
~~任逍遥~~
:onion14: 我又来啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-15 12:20 AM 發表
:onion14: 我又来啦
给个见面礼你先~
~~任逍遥~~