返回列表 回復 發帖
  gundam..
好听吗???? 给点意见~~ 嘻嘻~~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-9-30 02:12 AM 發表
  gundam..
阿爷。。。系唔系又要插我啊~~~有骨!!!!
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-9-30 02:10 AM 發表
:019:  利記今日贏得好險.. 對於佢的表現好失望...

曼聯完場 1-0
都是赢啦!!皆大欢喜啦!!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-30 02:10 AM 發表
:019:  利記今日贏得好險.. 對於佢的表現好失望...

曼聯完場 1-0
是呀~~~尤其是左边~~他不因该用RIISE 和AURELIO 在一起~~~
整场节奏很慢~~~很多球员都在梦游~~~还有的是今晚打得太多高空球了啦~~~:024: :024:
原帖由 canz85 於 2007-9-30 02:16 AM 發表

是呀~~~尤其是左边~~他不因该用RIISE 和AURELIO 在一起~~~
整场节奏很慢~~~很多球员都在梦游~~~还有的是今晚打得太多高空球了啦~~~:024: :024:
好彩Benayoun表現超神勇.. Riise 不斷露人了, 見到都火.. 進攻而唔掂..
为什么是FINAL FANTASY的???
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 02:15 AM 發表

阿爷。。。系唔系又要插我啊~~~有骨!!!!
sry loh.. 唔係啊.. 我從來都冇睇過, 唔悉欣賞..
我有朋友都係 gundam 迷.. 只不過估唔到你仲有童真..
wat a nice song for me when sleep~~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-30 02:19 AM 發表

好彩Benayoun表現超神勇.. Riise 不斷露人了, 見到都火.. 進攻而唔掂..
是呀~~好彩赢~~如果没有今季就无望了~~
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 02:19 AM 發表
为什么是FINAL FANTASY的???
我都唔知。。。要问果个mix尼个clip架人。。。 哈哈哈
原帖由 ed_teck 於 2007-9-30 02:21 AM 發表

sry loh.. 唔係啊.. 我從來都冇睇過, 唔悉欣賞..
我有朋友都係 gundam 迷.. 只不過估唔到你仲有童真..
哈哈哈。。 因为我系俾我细佬影响geh..仲有之前系开漫画店,sure要知道gundam啦~
原帖由 canz85 於 2007-9-30 02:23 AM 發表
wat a nice song for me when sleep~~~
huh?? when sleep???  你系话似摇篮曲啊???  似咩????
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 02:27 AM 發表

哈哈哈。。 因为我系俾我细佬影响geh..仲有之前系开漫画店,sure要知道gundam啦~
RAVE兄~~~你喜欢看什么漫画的???不要跟我说是色情漫画~~~哈哈哈
原帖由 canz85 於 2007-9-30 02:30 AM 發表

RAVE兄~~~你喜欢看什么漫画的???不要跟我说是色情漫画~~~哈哈哈
都有罗~~~ 因为以前一得闲就去自己的漫画店看漫画。。。么都看。。。就是最不喜欢游戏王!!!!!