返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2007-12-3 11:44 PM 發表

你地和尚,睇錢不重要,你的錢無用嘻嘻~~比埋我喇
點會冇用...我地都係人要食飯
應該係你地捐d錢俾我地起temple
原帖由 jey 於 2007-12-3 11:39 PM 發表

点解我没架?
嘩...你有咁多錢錢,你要和人分享下嘛,嘻嘻~~比D我喇
原帖由 月※月 於 2007-12-3 11:48 PM 發表

嘩...你有咁多錢錢,你要和人分享下嘛,嘻嘻~~比D我喇
我比地你.你又比地么野我啊姐姐:onion10:
原帖由 nesta0013 於 2007-12-3 11:43 PM 發表

你用这个试试看。。

大陸的用戶請用這個入口登入本網站
http://210.6.90.149/

http://os.tvbnow.com/

如果还有问题就去系统意见区发贴问一问,相信admin兄或高版会帮你决绝的。 ...
多謝,現在無問題啊:014:
原帖由 visitor 於 2007-12-3 11:47 PM 發表

點會冇用...我地都係人要食飯
應該係你地捐d錢俾我地起temple
你地要求少嘛,有飯食就可以,
不用買貴衫啵:014:
原帖由 jey 於 2007-12-3 11:50 PM 發表

我比地你.你又比地么野我啊姐姐:onion10:
噓...你估買賣咩,施恩莫望報也:014:
原帖由 月※月 於 2007-12-3 11:54 PM 發表

哈哈。。。讲的不错!
施恩莫望報也。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-12-3 11:52 PM 發表

你地要求少嘛,有飯食就可以,
不用買貴衫啵:014:
10萬夠你買一年啦, 況且你呢件衫都著左好耐,都冇換過
原帖由 月※月 於 2007-12-3 11:54 PM 發表

得人因果一定要抱架
原帖由 jey 於 2007-12-3 11:56 PM 發表

得人因果一定要抱架
又讲到哪里去了??

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-4 12:02 AM 發表

又讲到哪里去了??
讲到抱抱咯

回復 #2831 jey 的帖子

神將was here .......

dun bully nesta and 月※月 ......

want hug ar..lai i gip u a hug .......
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
原帖由 luckyhsien 於 2007-12-4 12:58 AM 發表
神將was here .......

dun bully nesta and 月※月 ......

want hug ar..lai i gip u a hug .......
哈哈。。。give them a tight hug!!!
make them suffocated。。。hehe..

按此加入爱与诚王国            
原帖由 visitor 於 2007-12-3 11:55 PM 發表

10萬夠你買一年啦, 況且你呢件衫都著左好耐,都冇換過
無錢嘛,無錢要慳也:024:
原帖由 nesta0013 於 2007-12-4 01:20 發表

哈哈。。。give them a tight hug!!!
make them suffocated。。。hehe..
Hehehehe !!

who want hug lai lai i gip u !!!

欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚