返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 04:18 AM 發表

唔好睇啊爺(骨骨) 距 排骨.... 骨骨都好犀利駕...

馨 有好多人保護駕... 有天哥哥 有雞精 有...廢皇... 好多好多人....

你搞馨... 等于搞全世界J.... ...
老野我惊一掂他,他福排骨就散 仲有你话概个d人,我睇他地全部都同我一样
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-2-15 04:23 AM 發表

老野我惊一掂他,他福排骨就散 仲有你话概个d人,我睇他地全部都同我一样
我家骨骨 寶刀未老駕....   

同你一樣 ?? 一樣咩 ?????
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 04:27 AM 發表

我家骨骨 寶刀未老駕....   

同你一樣 ?? 一樣咩 ?????
系咯。。你讲紧咩野啊。。我看唔明喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我返来啦~~~:onion05:  有没人啊~~
~~任逍遥~~

回復 #2828 posman 的帖子

我在:onion14:
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 posman 於 2008-2-15 07:57 PM 發表
我返来啦~~~:onion05:  有没人啊~~
哦。。没陪人既家的女嘛。。
:onion05: 我来了,大家好?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-15 11:45 PM 發表
:onion05: 我来了,大家好?
噢。。夜夜。。我都来喇。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 16/2/2008 12:14 PM 發表

噢。。夜夜。。我都来喇。。:014:
我次次来,你就闪人!
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 03:02 AM 發表

我次次来,你就闪人!
哈。。哈。。咁我地才会珍惜一起的时间。。
原帖由 wk.hoo 於 17/2/2008 12:19 PM 發表

哈。。哈。。咁我地才会珍惜一起的时间。。
真吾真?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 12:23 PM 發表

238079真吾真?
哦。。紧系真喇。。我几时呃过夜夜啊。。
我都闪一阵,迟点再倾
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 12:35 PM 發表
我都闪一阵,迟点再倾
噢。。你个一阵真系几耐喎。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 18/2/2008 01:22 AM 發表

噢。。你个一阵真系几耐喎。。:019:
有话这样才会珍惜既?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件