返回列表 回復 發帖
原帖由 jey 於 2007-12-3 11:56 PM 發表

得人因果一定要抱架
去睇下你頭像,就知發生乜事喇:024: 快去頭像 睇遲 d都死左
倒垃圾的时间到:onion05: ~~~~EH~~~对不起 ,倒错地方了添 ~~~~哈哈哈 ~~
大家好呀 ~~~
原帖由 canz85 於 2007-12-4 01:24 AM 發表
倒垃圾的时间到:onion05: ~~~~EH~~~对不起 ,倒错地方了添 ~~~~哈哈哈 ~~
大家好呀 ~~~
哈哈。。。要不要帮你拿那去废材那边?
Opppsssssssss.....说错话了。。。哈哈:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 canz85 於 2007-12-4 01:24 AM 發表
大家好呀 ~~~
華哥仔
月妹 ,NESTA兄 好呀~~~我累了 ~要充电看曼联了 ~~~再见了 ~~
明早,我在过来吧~~
原帖由 canz85 於 2007-12-4 01:32 AM 發表
月妹 ,NESTA兄 好呀~~~我累了 ~要充电看曼联了 ~~~再见了 ~~
明早,我在过来吧~~
哈哈。。。bye bye...
明天见!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 canz85 於 2007-12-4 01:32 AM 發表
明早,我在过来吧~~
886 下次再見喇 我電腦好鬼慢,搞到我無心機吹水
原帖由 月※月 於 2007-12-4 01:43 AM 發表

886 下次再見喇 我電腦好鬼慢,搞到我無心機吹水
系哦,呢排个电脑真系几慢下哦!
Hello everyone !  
Looks like it is so quiet today !!  
~ boyboy 俱乐部 ~
arrr.... :onion03:
All ppl go to different place to chart, not showing up here !!  :024:

回復 #2845 boy12 的帖子

我时时都系呢度!!
I'm here too....
morning
me here too!!!!!!!!:onion14:
hoho !  good ah so moany ppl here .... :onion05:
But too bad, I'm going home but no internet !!  :019: