返回列表 回復 發帖

回復 #2863 月※月 的帖子

bcos of u!
no choice

回復 #2866 wlt1110 的帖子

月姐不会英文的。。。不要虾她。。。。
月姐,我去吃午餐先。。。。
等下继续讲啦。。。
全部去吃饭了?

按此加入爱与诚王国            
come back later.....886....
原帖由 lenykoy 於 2007-12-4 01:06 PM 發表
come back later.....886....
haha...okok....c u then....
i also go for my lunch 1st..

按此加入爱与诚王国            
巡一巡:onion05: 看一看 有無人啊
原帖由 月※月 於 2007-12-4 01:08 PM 發表
巡一巡:onion05: 看一看 有無人啊
哈哈。。。月月。。。
我在啊!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-4 01:04 PM 發表
全部去吃饭了?
唔講唔覺餓 一講即肚餓:019:

回復 #2874 月※月 的帖子

我在这里。。。。但好累。。全部夜晚见。。。:sleeps: :sleeps: :sleeps:
原帖由 yang5301 於 2007-12-4 01:12 PM 發表
我在这里。。。。但好累。。全部夜晚见。。。:sleeps: :sleeps: :sleeps:
哈。。好的!!
那好好睡吧。。
再见!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-12-4 01:10 PM 發表

唔講唔覺餓 一講即肚餓:019:
那就去吃饭咯。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-12-4 01:08 PM 發表

哈哈。。。月月。。。
我在啊!
你都要去吃飯喇:onion05:
原帖由 lenykoy 於 2007-12-4 12:25 PM 發表
月姐不会英文的。。。不要虾她。。。。
嘻嘻 是啊 英文識我咖 我唔識文英咋
原帖由 月※月 於 2007-12-4 01:18 PM 發表

你都要去吃飯喇:onion05:
你还在我就陪你聊一聊。。
等你要去吃时,我也就去吃了。。:onion14:

按此加入爱与诚王国