返回列表 回復 發帖
update 下我? 么鬼?
做么入唔到架???新鬼:onion31:    !!
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:04 PM 發表

,系啊,你好清纯~~~ 我中意~    
骨爷,果个人禁言佐啦? 唔系俾WARNING 1st 架咩???
睇佢係新來的.. 暫時口頭警告..
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:06 PM 發表
做么入唔到架???新鬼:onion31:    !!
已經俾我移走.. 尼種帖只會大殺風景

回復 #3003 ed_teck 的帖子

讲的是谁???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-10-3 11:07 PM 發表

已經俾我移走.. 尼種帖只會大殺風景
他post D 么????  什么大杀风景??
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 terenceng 於 2007-10-3 11:08 PM 發表
讲的是谁???
果位新鬼
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:10 PM 發表

他post D 么????  什么大杀风景??
原帖由 kachi94523 於 2007-10-3 10:50 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2504019&ptid=164640][/url]
新鬼 您是第 54個瀏覽者

新鬼
前幾天,我晚自習回家,被一輛大卡車撞死了,司機将我的屍體抛入了路徑邊的小河里,然後逃走了,你看見了這條消息後,請将她發給4個論壇,如果沒有發,你的媽媽會在1個月被車撞死,你的爸爸會得絕症,如果你照上面做了,在5天後,你喜歡的人也會喜歡你,這條了,我不得不發
到底鬼做左地咩也? 一头雾水。。。。
好闷!!!!!!!!!  好想找些事来做~!
hello hello... good evening everyone....

回復 #3007 ed_teck 的帖子

我要出去吃夜宵~爷帮我睇住先
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:13 PM 發表
好闷!!!!!!!!!  好想找些事来做~!
你提議喇..
嘿~~~ LJ ~~  wassup~~~!!!!:014:   so late 2night`!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-3 11:14 PM 發表
hello hello... good evening everyone....
杰少.. 今晚有冇睇波啊?