返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 08:45 PM 發表
你是边个啊?
吓。。你唔系喇嘛。。你老公鸡精的老死颠狗哥你都唔识!!!!!!!
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 jey 於 2008-3-1 10:09 PM 發表
[quote]原帖由 rickyeva 於 2008-3-1 09:29 PM 發表

乜 「佢」冇同你提過咩? e 位人兄乃 係 廢柴同盟 既「食蕉」哥哥!

「 癲狗哥」是也! :onion31: ...

PS : 「佢」 ...
喂。鸡精潜左水。。家阵都系你出来帮手撑喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我听日又要潜水啦。。。两个礼拜后见啦。。。

各位再见。。。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-3-1 10:48 PM 發表

喂。雞精潛左水。。家陣都系你出來幫手撐喎。。
雞精係咪病佐? 今次居然可以忍咁耐都吾出口 !利害!!! ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 10:36 AM 發表

雞精係咪病佐? 今次居然可以忍咁耐都吾出口 !利害!!! ...

你果衰仔讲我坏话,如果不是撑我去找D AV相来撑你我会不出声~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-2 12:06 PM 發表

你果衰仔講我壞話,如果不是撐我去找D AV相來撐你我會不出聲~
係我衰囗多 ! 係我衰口嗅  !   

以後你係大!我係細!

你係啊哥!我係細佬!

咁得未呀!啊哥!  

講你一句啫 , 洗吾洗捉我黎打小「忍」人呀! :024:  ...
今日.終於都.有幸得見.你同啊嫂.既合照!

啊嫂真係好省鏡!你真係好幸福阿!「好哥哥」!

好細佬「火爆4仔」上 :

原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 04:31 PM 發表
今日.終於都.有幸得見.你同啊嫂.既合照!

啊嫂真係好省鏡!你真係好幸福阿!「好哥哥」!

247570    好細佬「火爆4仔」上 :

247571 ...
你做么打她格仔啊~~:024:

~~任逍遥~~
rickyeva ,你想死啊?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-2 06:16 PM 發表
有D礼貌待客啦!话晒你都是人家阿嫂...:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-2 06:12 PM 發表

你做么打她格仔啊~~:024:
你吾講我都吾發覺!原來我打錯格仔。啊嫂咁省鏡,我又點會打拒格仔喎?

我原本係想打你個格仔!因為我驚... ... 我驚人地話 「我啊哥」個樣 ... 嚇親 D 細路仔 !

到時比人鬧就吾好啦!係咪?  ...   ...   ...

雞精 既 好細佬 : 火爆4仔
原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 06:29 PM 發表

你吾講我都吾發覺!原來我打錯格仔。啊嫂咁省鏡,我又點會打拒格仔喎?

我原本係想打你個格仔!因為我驚... ... 我驚人地話 「我啊哥」個樣 ... 嚇親 D 細路仔 !

到時比人鬧就吾好啦!係咪?  ...   ... ...
果个都不是我呢~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 任盈盈 於 2008-3-2 06:16 PM 發表
嘩!乜咁快就過左兩個星期喇!

Hi ! 我係「雞精啊哥」失散左好多年既細佬!叫我「火爆4仔」得 架 la , ... ... ...

原帖由 posman 於 2008-3-2 06:30 PM 發表

果個都不是我呢~:019:
吾係嘛!同 啊嫂 面貼面 果個 吾係你?  ...

有 D 正經野要去搞 , 暫時行開一陣先! ...

順便講多一句 : 啊嫂!我已經照你既分富删左張帖喇!係咪有獎勵先? ...