返回列表 回復 發帖
:019:   canz走了啦??? 无端端的就杀出个投票箱。。。  :019:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:13 AM 發表
  男主角...
你有投我一票吗??
开心就是人生最好的幸福
ed兄你来啦!!good morning ah!!
rave 兄幾日唔見, 去左越南啊? :onion10:
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:14 AM 發表

不肥!不瘦!
如果是的话!!我也想不肥不瘦啊!!
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:15 AM 發表

你有投我一票吗??
我棄票啊.. 三個選擇太少.. 我想投的人太多了..
多謝你的支持...
原帖由 ljw1982 於 2007-10-6 01:15 AM 發表
ed兄你来啦!!good morning ah!!
今日你又開夜?
原帖由 ljw1982 於 2007-10-6 01:18 AM 發表

如果是的话!!我也想不肥不瘦啊!!
甘是唔是肥仔??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:16 AM 發表
rave 兄幾日唔見, 去左越南啊? :onion10:
:024: 骨爷。。有黎插我~!!!! 我日日都有入黎,但系冇回帖之嘛~~  
你好衰~~用骨插我~ 越南哇~~~ 你中意?哈哈
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:19 AM 發表

今日你又開夜?
不是啊!!我要去 罗!!!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:18 AM 發表

多謝你的支持...
敬老吧了!!哈哈
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:19 AM 發表

甘是唔是肥仔??
哈哈哈!!你估下!!差不多啦!!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:18 AM 發表

多謝你的支持...
我同意!~!!!  3 个选择太少。。 还有几个没投到~~
原帖由 ljw1982 於 2007-10-6 01:20 AM 發表

不是啊!!我要去 罗!!!
... 886
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-6 01:23 AM 發表

我同意!~!!!  3 个选择太少。。 还有几个没投到~~
是罗!!为什么是3票而已!!:024: :024: 应该放多一点!!