返回列表 回復 發帖
各位我要去:sleeps: 886
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-6 01:20 AM 發表

:024: 骨爷。。有黎插我~!!!! 我日日都有入黎,但系冇回帖之嘛~~  
你好衰~~用骨插我~ 越南哇~~~ 你中意?哈哈
:onion14: 每日一插.. 感情越來越深嘛.. 哈哈..
各位兄弟!!小弟要:sleeps: :sleeps: 啦!!明天还要开工啊!!
  唔緊要喇.. 都係玩玩下..
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:26 AM 發表
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:26 AM 發表

:onion14: 每日一插.. 感情越來越深嘛.. 哈哈..
 最惊我俾你插到见红,倒时就唔好啦~嘻嘻~~~你要负责``   
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
:019:  拜拜~~ 我要睇戏咯~    
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:26 AM 發表
轉個圈回來又訓啦
好啦~早頭啦~~88
原帖由 wwinglin 於 2007-10-6 01:34 AM 發表

轉個圈回來又訓啦
好啦~早頭啦~~88
喵喵.. 兩日唔見你wow..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:26 AM 發表

爺爺~~我投你一票呢
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:36 AM 發表

喵喵.. 兩日唔見你wow..
好累~~所以只是看沒有寫~~嘻嘻:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-10-6 01:36 AM 發表

爺爺~~我投你一票呢
喵喵對我真係好..
去開會啦!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2007-10-6 01:38 AM 發表

好累~~所以只是看沒有寫~~嘻嘻:onion14:
幾時學到我..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-6 01:43 AM 發表

幾時學到我..
晚晚四五點先訓~~病了~~感冒
而家好d啦~喵~
乞嚏