返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 01:00 AM 發表

那你呢~~
哈。。哈。。如果。。你钟意看鬼戏的话。。就应该唔错。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 12:32 AM 發表

不用心目中,馨她真的美的~~
噢。。。。真的吗??不过。。都唔系问题喇。。:014:
wah...世界打戰喔...???富家豪族的子弟摆十八罗汉阵....
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 12:01 PM 發表

哈。。哈。。如果。。你钟意看鬼戏的话。。就应该唔错。。
..................................你跟我记住..................
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 12:44 PM 發表

..................................你跟我记住..................
吓。。我又讲错野吗??咁鬼戏里面D女仔真系几靓的喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 12:58 PM 發表

是咩
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 01:00 AM 發表

那你呢~~
我....迟点你就会知道...不要吓到啊....
大家好。。。

原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 03:59 PM 發表

我....迟点你就会知道...不要吓到啊....
你不要吓我........
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 12:58 PM 發表

你死啦,你死啦....得罪女人:onion31:
入谷温人
原帖由 walala 於 2008-3-11 04:01 PM 發表
大家好。。。
啦兄你好...
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 05:38 PM 發表

你不要吓我........
我真的很怕会吓到你.....对不起.....为了支持,没办法..... 你看到shannon的绝招吗

回復 #3160 wk.hoo 的帖子

得罪女人的下场是很惨的噢!!!

不是i'm dead,是 u dead!!!
大帅哥。。。。
原帖由 ddly 於 2008-3-11 05:43 PM 發表
得罪女人的下场是很惨的噢!!!

不是i'm dead,是 u dead!!!
我不是酱可怕的人....
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 05:42 PM 發表

我真的很怕会吓到你.....对不起.....为了支持,没办法..... 你看到shannon的绝招吗
我不会介意的 朋友嘛~
入谷温人