返回列表 回復 發帖
好累!!:sleeps:  886
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-10-9 12:50 AM 發表

你唔知啦!!随时没完.............
鬼叫你甘烂赌!
波、4D、大马彩、样样都黎,唔死就假!
原帖由 terenceng 於 2007-10-9 12:57 AM 發表
好累!!:sleeps:  886
:sleeps:
馬來西亞既朋友.....大家好.......:onion05:
小弟初來報導, 請大家多多觀照.....
原帖由 天一 於 2007-10-9 10:21 AM 發表
馬來西亞既朋友.....大家好.......:onion05:
天一兄!!你好啊!!
hihi ljw1982 .....
原帖由 天一 於 2007-10-9 10:21 AM 發表
:024: 照死你啊..
:onion03: ....啊爺, 晤好gam對我啦.....
我只你好好人既, 一定會睇拒我地d小既....
原帖由 天一 於 2007-10-9 12:48 PM 發表
:onion03: ....啊爺, 晤好gam對我啦.....
我只你好好人既, 一定會睇拒我地d小既....
放兩架laptop 系度想點?
原帖由 天一 於 2007-10-9 12:41 PM 發表
hihi ljw1982 .....
no knife pls!!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-9 12:50 PM 發表

放兩架laptop 系度想點?
一架给你一架给我啦!!
當然係想睇下有晤會員有好介紹......
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 12:50 PM 發表

no knife pls!!
哈哈哈....just kidding......
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 12:54 PM 發表

一架给你一架给我啦!!
i also have this plan....if u can borrow me RM20000.........:014:
原帖由 天一 於 2007-10-9 12:56 PM 發表

i also have this plan....if u can borrow me RM20000.........:014:
haha!!!you still study ar??天一兄!!