返回列表 回復 發帖
ya.....same with ed...just different course.....
oic... then you two dont need come here n chat liao la.....
灌水啊!!
wahahahahhaha.....晤係灌水...係加強tvbnow既人流同發帖量.....
原帖由 天一 於 2007-10-9 01:01 PM 發表
wahahahahhaha.....晤係灌水...係加強tvbnow既人流同發帖量.....
你很少上来吹水區吹水woh!!很少看到你的!!
車.....好少見到我...睇下我有几多個帖..... .....
如果我多上來.....擔保d帖嚇死你啊....
多我一点而已!!:onion31: 你是arsenal fans??
:014: 出边都听到你地两个系度倾计既声啦!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
之前少上來係因為考試同忙僅睇小說......
原帖由 天一 於 2007-10-9 01:06 PM 發表
如果我多上來.....擔保d帖嚇死你啊....
是啊!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 01:07 PM 發表
多我一点而已!!:onion31: 你是arsenal fans??
sure.....my champion.......:onion05::014:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-9 01:08 PM 發表
hi becky.....你對耳子gam好.....
错。。。:onion31:

系忙紧小天一。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-9 01:08 PM 發表
被你发现添!!:onion05:
原帖由 天一 於 2007-10-9 01:09 PM 發表

hi becky.....你對耳子gam好.....
吾系我耳子好,

系你地讲得太大声姐。。。