返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-3-14 09:40 PM 發表

不过你就来变废妃~~
你只衰鸡。。去左边啊。。咁耐都唔返来。。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 10:23 PM 發表

你有bb既msn咩??迟d卑我得唔得呀~?
可以。。不过,要问下他先喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-14 10:27 PM 發表

可以。。不过,要问下他先喎。。
甘,你问定我问呢??他曰曰都msn既咩??
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:42 PM 發表

我唔系废材啊
你是废女。。。
大帅哥。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 10:23 PM 發表

你有bb既msn咩??迟d卑我得唔得呀~?
不如。。你自己问他拿喇。。这D是基本礼貌来架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-14 10:26 PM 發表

你只衰鸡。。去左边啊。。咁耐都唔返来。。。:024:
不得咩!!我喜欢啊~~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 10:31 PM 發表

甘,你问定我问呢??他曰曰都msn既咩??
你钟意人。。紧系你自己问喇。。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-14 10:33 PM 發表

不如。。你自己问他拿喇。。这D是基本礼貌来架。。
好喇~~
入谷温人
原帖由 posman 於 2008-3-14 10:34 PM 發表

不得咩!!我喜欢啊~~:onion05:
唉。。你变左喇。。去一去中国返来就咁了。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-14 10:36 PM 發表

唉。。你变左喇。。去一去中国返来就咁了。。:019:
我没有变啊!!没靓女在我米不出现咯~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-14 10:46 PM 發表

你去中国咩??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 10:48 PM 發表

你去中国咩??
是啊~全TVBNOW人都知道啦~~不过我返左来咯~~:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-14 10:53 PM 發表

是啊~全TVBNOW人都知道啦~~不过我返左来咯~~:014:
好唔好玩呀??
入谷温人
原帖由 posman 於 2008-3-14 10:46 PM 發表

哈。。哈。。咁家阵都没靓女。。你又出现/??:019:
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 10:55 PM 發表

好唔好玩呀??
哈。。哈。。是去做牛架。。