返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 07:03 PM 發表

oic...我还以为 u marry.....
:019: 我没女友。又不好看。。。没人要我。。。唉~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
要出去吃晚餐了啦,等下再吹过~ byebye~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-9 06:59 PM 發表

4 something...  hey ah lai.. yesterday so sorry ah... 麻烦到你们。。。讲过paiseh..  lolz~
haha....no nid said lake thatlah......come back sure want happy only lah.....
i said it b4 mah...<不醉无归>
我要去芙蓉,
  小心查車..
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 06:52 PM 發表

ljw1982兄,我不好意思,头先走得太急!因为我FRIEND催我去吃BUFFET。SORRY。
有没有人啊?? KL 好多车啊!!
  多車?? 點解啊??
原帖由 ed_teck 於 2007-10-9 09:50 PM 發表
  多車?? 點解啊??
地人去晒买"年货"。我从 MID VALLEY 回来。
:019: 我返来啦!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-10-9 09:50 PM 發表
  多車?? 點解啊??
恭喜晒!!SPORT GAME 王 + 最受欢迎男主角!!
讲下感想?1?
原帖由 terenceng 於 2007-10-9 10:00 PM 發表
:019: 我返来啦!!
hi,得得兄.....你好!!
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-9 07:05 PM 發表

:019: 我没女友。又不好看。。。没人要我。。。唉~
你看来很沮丧噢 别看不起自己
你是可以的:onion31:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-10-9 10:05 PM 發表

你看来很沮丧噢 别看不起自己
你是可以的:onion31:  
hi !! 炎之贵兄你好!!
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-9 10:02 PM 發表

恭喜晒!!SPORT GAME 王 + 最受欢迎男主角!!
讲下感想?1?
多謝.. 不過冇麼感想..
只係好多謝各位朋友俾面..