返回列表 回復 發帖
原帖由 super.dog 於 2007-12-11 07:00 PM 發表
有几靓吖?发张相睇下得吗??:014:
呢个技术我仲未学到~~~~~~~~
你识吾识啊???
我连张相要点整入个电脑都吾识啊~~~~~
吹水啦你,讲出来冇人信!!!:onion14:
欢迎加入爱与诚王国!!!

希望这世界里都充满爱与诚!!!

原帖由 super.dog 於 2007-12-11 07:08 PM 發表
吹水啦你,讲出来冇人信!!!:onion14:
我系讲真架................................
我既宝贝女又话学校未学到,屋企D相又系flim影既......................
靓姐 安安
SUPER.DOG 安安

回復 #3380 maymay2032 的帖子

食完饭返来了,饱饱!

回復 #3378 vwwo 的帖子

我唔信!依家仲话有埋个女添!吹水越来越利害!!!

我還迷吃:019: :019:
应该好快就有得食了吧?冇的话我请你食啦!

原帖由 super.dog 於 2007-12-11 07:38 PM 發表
我唔信!依家仲话有埋个女添!吹水越来越利害!!!
我呃你又无钱收~~~~~
吾信,你自己去睇下-------------http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=151312&extra=&page=1

回復 #3385 vwwo 的帖子

讲讲下好似都几坚呙!

原帖由 super.dog 於 2007-12-11 07:50 PM 發表
讲讲下好似都几坚呙!
系你吾识我啧.........................
super,maymay 和靓姐好!
我去吃晚餐先。。
你们慢慢聊。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 07:45 PM 發表

我呃你又无钱收~~~~~
吾信,你自己去睇下-------------http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=151312&extra=&page=1
什么东东啊,我打不开哦~~
原帖由 热水袋 於 2007-12-11 07:58 PM 發表

什么东东啊,我打不开哦~~
你可以试下呢个:-

[url=thread-151312-1-1.html]家庭问题发问区[/url]