返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:13 PM 發表

哈。。哈。。咁你是。。大鸡婆定是二鸡嫂???
我嘟唔知道排第幾....
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 02:16 PM 發表

你都唔系细我好多啧!
咁我都没讲我小。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:17 PM 發表

好啦
我唔左住你兩個談心說愛
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 02:17 PM 發表

我嘟唔知道排第幾....
哈。。哈。。咁你同他离婚就没人再叫你做鸡婆架喇。。。。
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 02:18 PM 發表

好啦
我唔左住你兩個談心說愛
阿鸡婆。。你走啦。。咁快就走嘛。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:17 PM 發表

乜你真系"小"架??
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 02:18 PM 發表

好啦
我唔左住你兩個談心說愛
小姐,我有老公架~~~~~~~~~
俾拒睇到,我好唔掂啊~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 02:20 PM 發表

乜你真系"小"架??
是啊。。你都看到架。。我眼几小。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 02:21 PM 發表

小姐,我有老公架~~~~~~~~~
俾拒睇到,我好唔掂啊~~~~~~~
吓。。喂。。唔系嘛。。你咪吓我喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:25 PM 發表

吓。。喂。。唔系嘛。。你咪吓我喎。。
唔好紧张,制造下话题啧!
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 02:32 PM 發表

唔好紧张,制造下话题啧!
哈。。哈。。咁我都要配合下嘛。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:33 PM 發表

哈。。哈。。咁我都要配合下嘛。。
而家唔配合住,我去稳D野食先................................:onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 02:39 PM 發表

而家唔配合住,我去稳D野食先................................:onion05:
哦。。咁我都蛇下先了。。
我又回来啦~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 02:06 PM 發表

你是鸡精的老婆。。。唔叫鸡婆咁就叫鸡嫂咯。。:014:
係「中雞太」呀!老大!  ...

PS > 大,中,細,雞太呀!  ...