返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-25 04:00 PM 發表

就黎29Lo~~
29都仲未有对象,又好似惨左少少既。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-25 04:13 PM 發表

29都仲未有对象,又好似惨左少少既。。。。。。。。
所以米要赚多d$$罗......................:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-25 04:17 PM 發表

所以米要赚多d$$罗......................:019:
最基本既系要买翻间屋先!:onion31:
原帖由 vwwo 於 2008-3-25 07:36 PM 發表

最基本既系要买翻间屋先!:onion31:
是!讲得没错!!家阵有特价我买番间给你呢!

你要么SIZE啊~或者要订做给你~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-25 08:00 PM 發表

是!講得沒錯!!家陣有特價我買番間給你呢!

你要麼SIZE啊~或者要訂做給你~
你咁樣講,你一定係開  紙扎舖  既!係咪呢!

想點扎就點扎,汽車,洋樓,手机。。。諗得到既都有得扎 ...   ...

樓上話溝吾到女,就扎個  紙新娘 益佢啦!哈!哈!  ...

得閒既話就扎多一個比我啦!吾該!:019:  ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-3-25 09:49 PM 發表

想點扎就點扎,汽車,洋樓,手机。。。諗得到既都有得扎 ...   ...

樓上話溝吾到女,就扎個  紙新娘 益佢啦!哈!哈!  ...

得閒既話就扎多一個比我啦!吾該!:019:  ... ...
:014: 甘我就唔客气喇~~烧多几只喇~~韩妹,ga妹,俄罗斯
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-25 10:40 PM 發表

:014: 甘我就唔客氣喇~~燒多幾隻喇~~韓妹,ga妹,俄羅斯
咁就要揾  雞精  問左個價先,免得佢  襯火打劫  呀!

臨燒前在火爐邊話加價,所以叫做「襯火打劫」呀! :onion31:  ...
原帖由 posman 於 2008-3-25 08:00 PM 發表

是!讲得没错!!家阵有特价我买番间给你呢!

你要么SIZE啊~或者要订做给你~
你用得着既,我送埋俾你又点话!:onion31:
原帖由 rickyeva 於 2008-3-25 10:55 PM 發表

咁就要揾  雞精  問左個價先,免得佢  襯火打劫  呀!

臨燒前在火爐邊話加價,所以叫做「襯火打劫」呀! :onion31:  ...
你只野。。。。。。。真系句句都‘夭心夭肺’!
原帖由 rickyeva 於 2008-3-25 09:49 PM 發表

得閒既話就扎多一個比我啦!吾該!:019:  ... ...
不洗啦!你问靓姐分米得咯~
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-25 11:49 PM 發表

你用得着既,我送埋俾你又点话!:onion31:
是不是送埋你个女给我做4姨太啊:014:
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-25 11:54 PM 發表

你只野。。。。。。。真系句句都‘夭心夭肺’!
你米当我地火爆行星D靓仔流先得GA~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-26 12:00 AM 發表

是不是送埋你个女给我做4姨太啊:014:
你又揾D甘既玩笑黎玩??!!
哦。鸡精又同靓姐开战呀。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
又开战,你快点帮靓姐
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?