返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-27 06:46 PM 發表

甘有系啵,哈哈
啊..夜夜..你又怀疑我喇...
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 07:01 PM 發表

我..我钟未是麻甩老喎..

我钟系花啦啦的年纪架..
闭在个样似呢。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-27 07:09 PM 發表

闭在个样似呢。。。。。。。。。。。。
靓姐..你..你又讲我个样啦..

我都唔想样衰架嘛...
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 07:14 PM 發表

我都唔想样衰架嘛...
我既意思系-----》你个样比较成熟啫~~~
我无话过你“样衰”哦~~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-27 07:20 PM 發表

我既意思系-----》你个样比较成熟啫~~~
我无话过你“样衰”哦~~~
你唔知咩叫心理阴影架吗。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 07:22 PM 發表

你唔知咩叫心理阴影架吗。。
你家阵似搞“自卑”,多过似有‘阴影’哦!!
原帖由 vwwo 於 2008-3-27 06:45 PM 發表

因为拒系嘛甩佬囖!:onion31:
咁佢吾認老,你咪叫佢「麻甩仔」囉!  ...
原帖由 vwwo 於 2008-3-27 07:28 PM 發表

你家阵似搞“自卑”,多过似有‘阴影’哦!!
咁你间唔中就讲。 。唔影住影住就怪喇。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 07:14 PM 發表

我都唔想样衰架嘛...
样衰无罪架~..............................
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-27 08:47 PM 發表

样衰无罪架~..............................
我都系咁讲呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 09:26 PM 發表

我都系咁讲呀。。
两个沟唔到女既可怜....虫.............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-27 09:44 PM 發表

两个沟唔到女既可怜....虫.............
啊。。 我唔要做可怜虫。。亚咩嗲。 。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 09:55 PM 發表

啊。。 我唔要做可憐蟲。。亞咩嗲。 。。
成日話自己好慘,好慘 ... 喱個世界吾係只得你兩個「可憐蟲」架!

至小還有我呀!  ... key  麽  滋 ...     ... 噢 。。。 噢。。。
你地讲咩啊???? 巴......卡...........呀......鲁...:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-28 12:17 AM 發表
你地讲咩啊???? 巴......卡...........呀......鲁...:024:
講緊 D 你吾會明既野呀!

皆因你已經有左   大,中,細,雞太。  又點會知乜野係可憐呀!:019:  ...