返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-3-28 12:32 AM 發表

講緊 D 你吾會明既野呀!

皆因你已經有左   大,中,細,雞太。  又點會知乜野係可憐呀!:019:  ...
兄弟你洗不洗甘灰啊!!出边还有大把女等紧我地去撩!~GO GO GO~:onion31:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-28 12:41 AM 發表

兄弟你洗不洗甘灰啊!!出边还有大把女等紧我地去撩!~GO GO GO~:onion31:
哇。。。你真是好active哦。。。。
原帖由 posman 於 2008-3-28 12:41 AM 發表

兄弟你洗不洗甘灰啊!!出邊還有大把女等緊我地去撩 !~GO GO GO~:onion31:
!~GO GO GO~   ? ? ?   你睇吓個鍾 e 加幾點?出去食風咩!:019:  ...
哈哈。。。出去不用吃风的。。吹下风不得?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-28 01:08 AM 發表
哈哈。。。出去不用吃风的。。吹下风不得?
冇錯!冇錯! 吸吓新鮮空氣都好既!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-3-28 01:14 AM 發表
睇路呀!兄弟。

近排見你獲獲一黎料,啊嫂 就浦出黎 頂到你行。你怕吾怕太 active  呀!  ...
你讲着边个啊?

回復 #3576 posman 的帖子

睇路呀!兄弟。

近排見你獲獲一黎料,啊嫂 就浦出黎 頂到你行。你怕吾怕太 active  呀!   ...
原帖由 任盈盈 於 2008-3-28 01:16 AM 發表

你讲着边个啊?
咪係 。。。 。。。 X X X  囉 。。。  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-3-28 01:19 AM 發表

咪係 。。。 。。。 X X X  囉 。。。  ...
点解你重不睡啊?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-28 01:20 AM 發表

点解你重不睡啊?
差吾多架喇。刷埋牙就去訓架喇!:sleeps:  ...
我要去喇!再見! :sleeps:  ...           ....              ...
返来看看先喇。。:onion05:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
鬼影都无只!!
我都入黎睇下~~:onion05:
入谷温人
踩下场先。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05: