返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-12-25 09:30 PM 發表

你个身家真系好鬼死难追.................................:019:
靓婆 点解吾来交流厅找我
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #3631 kingworld 的帖子

hi...came in wan ppl???
,

I come here to say Hi...

按此加入爱与诚王国            
原帖由 kingworld 於 2007-12-25 09:39 PM 發表

靓婆 点解吾来交流厅找我
甘都俾你睇到我................
Just back from lunch.........Anyone here???

Clean the floor sin.............
有没有人在啊。。。。这里很干净了。。。。为什么没有人进来???:019:
股市立立乱。。。。番来避下先。。。。:onion05:
原帖由 lenykoy 於 2007-12-26 09:57 PM 發表
有没有人在啊。。。。这里很干净了。。。。为什么没有人进来???:019:
股市立立乱。。。。番来避下先。。。。:onion05:
你有无俾押到啊?
有啊。。。好伤。。。
原帖由 lenykoy 於 2007-12-26 10:44 PM 發表
有啊。。。好伤。。。
我都中少少...................
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 10:58 PM 發表

我都中少少...................
惨咯。。。 好闷哦。。。
原帖由 lenykoy 於 2007-12-26 11:04 PM 發表

惨咯。。。 好闷哦。。。
咪去稳你既女朋友仔喇!
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 11:11 PM 發表

咪去稳你既女朋友仔喇!
女朋友系周末才找的。。。。平日是自由身。。。:014:
原帖由 lenykoy 於 2007-12-26 11:30 PM 發表

女朋友系周末才找的。。。。平日是自由身。。。:014:
哦.......................................原来拒系你既周末情人!
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 11:33 PM 發表

哦.......................................原来拒系你既周末情人!
[td]吾好甘讲。。。日日见好快无野讲架。。。而且好容易吵架又或者好快闷。。。
所以才作出甘架安排。。。:014: [/td]
原帖由 lenykoy 於 2007-12-26 11:43 PM 發表

吾好甘讲。。。日日见好快无野讲架。。。而且好容易吵架又或者好快闷。。。
所以才作出甘架安排。。。:014:  
多多借口,实情系你吾想甘快俾拒绑死啧挂?