返回列表 回復 發帖
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-18 05:28 PM 發表

-.-'' 點為至無意義啊........只不過係都同大家吹下水啊.......如果話吹下水都無意義, 咁你又來吹水
that's is holy crap chatting with u
系噢....好似没见过你既...点称呼啊???
原帖由 crashersus 於 2007-10-18 05:36 PM 發表

系噢....好似没见过你既...点称呼啊???
太久無上來吹吹水lu......點鬼知一上來就俾個 vwwo 對我講d廢話 :019:

crashersus 你可以称呼我叫 "啊明".....嗯...咁你呢???
你係度應該都有一段日子...係咪啊?? ^^
我来啦!!!
NBA有奖游戏!!!
http://www.tvbnow.com/thread-176100-1-1.html
请支持啦!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-18 08:21 PM 發表

太久無上來吹吹水lu......點鬼知一上來就俾個 vwwo 對我講d廢話 :019:

crashersus 你可以称呼我叫 "啊明".....嗯...咁你呢???
你係度應該都有一段日子...係咪啊?? ^^ ...
冷静.............
都似一句届<<<吹水>>>吗~~~
原帖由 marcus0828 於 2007-10-18 08:49 PM 發表
我来啦!!!
NBA有奖游戏!!!
http://www.tvbnow.com/thread-176100-1-1.html
请支持啦!!!
米打广告打得咁行啦
原帖由 lcw1234 於 2007-10-18 08:52 PM 發表

米打广告打得咁行啦
对不起咯!!!
支持下啦!!!
原帖由 marcus0828 於 2007-10-18 08:54 PM 發表

对不起咯!!!
支持下啦!!!
会的会的....
原帖由 lcw1234 於 2007-10-18 08:52 PM 發表

米打广告打得咁行啦
haha....拒而家幫緊tvbnow 增加人流.....精神可加
原帖由 lcw1234 於 2007-10-18 08:50 PM 發表

冷静.............
都似一句届吗~~~
哈哈...我一向都好冷静gah....
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-18 09:00 PM 發表

haha....拒而家幫緊tvbnow 增加人流.....精神可加
你都来支持下!!!
嗯睇來我都係時候要換個banner, 仲係放緊中秋概banner :onion18:
原帖由 marcus0828 於 2007-10-18 09:02 PM 發表

你都来支持下!!!
好啊....但第一關好刺比較難股估
anyway 幫你頂頂 :onion14:
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-18 09:03 PM 發表
嗯睇來我都係時候要換個banner, 仲係放緊中秋概banner :onion18:
换<<冬至>>啦.......
吃汤圆啊:onion18:
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-18 09:07 PM 發表

好啊....但第一關好刺比較難股估
anyway 幫你頂頂 :onion14:
多谢啦!!!
原帖由 lcw1234 於 2007-10-18 09:07 PM 發表

换啦.......
吃汤圆啊:onion18:
嗯...個 idea 都幾無錯下, 俾我考慮考慮下先^^....
要 away from keyboard, 下次再吹