返回列表 回復 發帖
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:18 AM 發表

哈...好話啦...28 囉...易發..幾好意頭啊..
點啊...係咪大你小小哩..
能撩到你...係我既榮幸...嘻嘻
朋友~你果然够勇~!!!
入谷温人
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:18 AM 發表

哈...好話啦...28 囉...易發..幾好意頭啊..
點啊...係咪大你小小哩..
能撩到你...係我既榮幸...嘻嘻
知你鍾意日行一善,但係都吾洗去到咁盡 ra ... ...   ...
thank you....thank you ....
i love u all~:014:

hi...副將軍 , vwwo , toyo88 morning~
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 12:16 AM 發表
讲甘耐,唔见只肥仔杰既??
哦。。我咪在度咯。。找我有咩事??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 01:35 AM 發表

朋友~你果然够勇~!!!
哈。。哈。。他这D唔是叫勇。。是叫唔知死字点样写呀。。
原帖由 rickyeva 於 2008-4-11 06:32 AM 發表

知你鍾意日行一善,但係都吾洗去到咁盡 ra ... ...   ...
哈。。哈。。咁你又唔好咁讲。。话晒人地都唔知真相。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-11 12:09 PM 發表

谂住揾埋你一起吹水,无谂到你一入黎就唱衰我。。。。。。。。。。。
haha.....if like that ..next time not kajau loh...
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 03:15 PM 發表
haha.....if like that ..next time not kajau loh...
有人话过你kacau咩??
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 03:15 PM 發表
但系你搞到靓姐好爽啵~~~~
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-11 12:09 PM 發表

寻晚又去边度温食呀???:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 04:24 PM 發表

但系你搞到靓姐好爽啵~~~~
都未有遇到你甘爽!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 04:31 PM 發表

都未有遇到你甘爽!!
睇黎我又要着草喇..............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 04:38 PM 發表

睇黎我又要着草喇..............
系就快D啦!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 04:43 PM 發表

系就快D啦!!
返少林寺...............
入谷温人