返回列表 回復 發帖

回復 #3750 lenykoy 的帖子

把你咯。。 留一个空位给我哦。。 :onion02:
原帖由 yang5301 於 2008-1-1 08:39 PM 發表
我来支持你。。
多謝,多謝 有人支持很開心啊
原帖由 甘仔超 於 2008-1-1 09:23 PM 發表
月:唔好唔開心啦!!
  我支持妳呀!
嘻嘻 新一年啵,我無唔開心咖
多謝你支持我啊

你要存多D錢去銀行才有利息嘛
原帖由 lenykoy 於 2008-1-1 10:08 PM 發表

你申请版主,还要VIP把鬼么??
版主仲好过VIP啦。。。:014:
嘻嘻
玩論壇要投入才開心嘛,話之乜鬼,我乜鬼都要咖

自覺申請版主,我可能有太多不懂啊:019:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-1 09:23 PM 發表
月:唔好唔開心啦!!
  我支持妳呀!
看見你和JJ有VIP,,我都十分開心嘛
Morning...................

回復 #3746 felixng2007 的帖子

多謝先,袋袋平安!
發有質數有內容嘅帖係我嘅習慣,..Thank you!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #3753 月※月 的帖子

知道啦,一覺瞓醒就存晒d錢去銀行,
妳知啦世界唔好,我怕比人打劫呀

回復 #3758 甘仔超 的帖子

神將都要人敢打劫???
:019: :019: :019:

回復 #3759 yang5301 的帖子

神神地就有,
神將新丁冇乜Power架!:onion14:

原帖由 甘仔超 於 2008-1-2 10:32 PM 發表
神神地就有,
神將新丁冇乜Power架!:onion14:
有守护神,不晒怕啦。。。:014:
Anybody here???

回復 #3762 lenykoy 的帖子

nam nam later change to us hahaha
原帖由 甘仔超 於 2008-1-2 01:07 PM 發表
知道啦,一覺瞓醒就存晒d錢去銀行,
妳知啦世界唔好,我怕比人打劫呀
嘻嘻
你有錢係到曬命也
好耐都無入黎踩下﹐ 踩番多幾下先。。踩。。踩。。踩 :onion05: :onion05:
迪士尼樂園歡迎你