返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-16 11:47 AM 發表

你唔使做呀。。
寻日做到狗甘呀~!!! 今日都系...................
唔使做??!!
入谷温人
原帖由 howgeemun 於 2008-4-16 01:42 PM 發表
靚姐同我講有個馬來熊貓.... 我都黎睇睇...
吾係你想睇就有得睇 ra , ...  皆因「熊猫」又名「潛水長老」ra ...   ...
开工喇........................
入谷温人
原帖由 howgeemun 於 2008-4-16 01:42 PM 發表
靚姐同我講有個馬來熊貓.... 我都黎睇睇...
哦。。你想看的话。。这个星期靓姐同鸡精他地有出去饮茶喎。。:onion14:

你有出的话。。就可以看到啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-17 01:15 PM 發表

哦。。你想看的话。。这个星期靓姐同鸡精他地有出去饮茶喎。。:onion14:

你有出的话。。就可以看到啦。。
你无去咩??
入谷温人
:onion05: 大家好,我路过
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
yeoh~ yeoh~ 返来啦!!!!:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-17 09:33 PM 發表
yeoh~ yeoh~ 返来啦!!!!:onion05:
都几日无见你lo~~:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 05:04 PM 發表

你无去咩??
唉。。人家都没约我。。我去来做咩。。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 09:35 PM 發表

都几日无见你lo~~:onion14:
你找我啊??有咩事啊!!我交还废权给阿大啦!!有什么事找他啦~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-17 09:52 PM 發表

你找我啊??有咩事啊!!我交还废权给阿大啦!!有什么事找他啦~
哦。。有咁的事吗??/做咩我唔知架???
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-17 09:56 PM 發表

哦。。有咁的事吗??/做咩我唔知架???
你家阵米知道咯~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-17 10:23 PM 發表

你家阵米知道咯~
你都有同靓姐去饮茶??:onion14:
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-17 09:47 PM 發表

唉。。人家都没约我。。我去来做咩。。。:019:
甘你又要检讨下喇~~~
入谷温人
路过~:onion05:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**